1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360( nieprzerobiony) - dysk zewnetrzny

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez ratajek, Kwiecień 7, 2012.

  1. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam!
    Czy da się podłączyć dysk zewnętrzny przez usb sformatowany pod FAT32 tak aby zapisywać na nim gry i dane bez konieczności dokupowania dysku wewnętrznego?
    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Możesz, podłączyć przez USB, ale będzie wykrywać tylko 16GB.
    Jeśli chciałbyś troche taniej niż dysk MS to dysk WD z serii Scorpio, tylko je idzie przerobić aby działały odpowiednio z xboxem i xbox widział całą ich zawartość.
     
  5. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jakbym podłaczył dysk 500gb zwykły i podzielił na partycje 15gb fat 32? to będzie widział mi wszystkie partycje czy 1 czy też w ogóle?
    A jak przerobić ten dysk scorpio? Masz może linka czy coś?
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  7. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jakbym podłaczył dysk 500gb zwykły i podzielił na partycje 15gb fat 32? to będzie widział mi wszystkie partycje czy 1 czy też w ogóle?
     
Wczytywanie...

Poleć forum