1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 - Nowy dash - problem z grami .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Samurajafs, Sierpień 23, 2012.

  1. Samurajafs

    Samurajafs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Siema ;d
    Jak w temacie, wgrałem dziś nowego dasha 15574 (z pamięci, więc mogę sie mylić). Mam LT 2.0 , gry (niektóre) przed wgraniem nowego dasha przez usb, działały normalnie.
    Gry takie jak GTA 4 -the ballad... działa, guitar hero WOR - działa...
    ale już jak chce zagrać np w COD MW3, NFS The Run czy może GOW3 to lipa totalna... wyskakuje tylko komunikat ze plyta nie jest obsługiwana lub ze powinienem ją wyczyścić ;<
    zaznacze po raz drugi że gry wcześniej z takim samym oporem ale działały po 2 czy 3 próbie odpalenia .

    co jest grane? dlaczego nie działają? ;//

    Próbowałem też dziś wrzucić na pendrive XEXMenu czy jakoś tak, xbox to zauważył ale pisało że gra jest uszkodzona i była opcja jedynie usunięcia tego ;// także też bez skutku .
    Obczaiłem też na tym forum opcje mi obcą, a mianowicie "trick z mp3" ale to też zawiodło ;D

    Proszę o pomoc :) i wyrozumiałość ;P

    Pozdroo ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xbox3r

    Xbox3r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozwiązanie

    Witam miałem identyczny problem pomogło wgrywanie title update do gier tu masz link do poradnika http://xboxforum.pl/artykuly-206/po...-gry-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975/
    ps. Mi nie działał 360Revolution więc ściągłem sobie program Horizon i wgralem Net.Framework 3.5 jeśli znacz troche angielski to horizon te same opcje ale inny wygląd.
    Może zrobie nawet osobny poradnik dla horizona jak będe miał czas.
     
  4. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Spróbuj wcześniej wyczyścić pamięć podręczna konsoli i cache (lb, rb, x, lb, rb, x)

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  5. Samurajafs

    Samurajafs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mozesz jasniej misiek12m? ;p

    sprobowalem sposobu ktory polecil Xbox3r, wrzucilem te pliki na pendrive, zadzialalo, cod mw3 sie jednorazowo wlaczyl, gow 3 nie dosc ze od nowa gra to jeszcze sie zacial i znow nie dziala ;/
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Wchodzisz w ustawienia, pamięć, wybierasz opcje czy cos takiego i tam jest wyczyść pamięć podręczna. Jeżeli gry są zainstalowane na HDD to je usuń. Jeżeli wciąż nie działa to ustawienia, pamięć, opcje i Używasz kombinacji podanej wyżej.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  7. Samurajafs

    Samurajafs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    zrobiłem tak jak napisałeś, później jeszcze raz tak jak kolega wcześniej i "****" :/
    nie można jakoś cofnąć tego update? zrobić downgrade dasha z którym by to grało?
    czy to rzeczywiście jest niemożliwe? ;x

    prosze o odpowiedź ;)) pzdr
     
  8. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Nie ma mozliwosci zmniejszenia dasha

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie mozna zrobić downgrade
     
Wczytywanie...

Poleć forum