1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 NTSC

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mikaruk, Listopad 13, 2009.

  1. Mikaruk

    Mikaruk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Więc nie wiedziałem gdzie zamieścić więc zamieszczam tu mam zamiar kupić Xbox'a360 w wersji NTSC i chciałem się spytać czy gry Pal będą chodzić spokojnie normalnie i wogle wszystko git i czy trzeba będzie coś z wtyczką robić bo jak wiadomo w Ameryce większość elektroniki chodzi z napięciem 60 Hz a w Polsce 50 HZ i czy jak podłącze to czy też będzie normalnie chodzić. Nie odpisujcie mi coś w typu poszukaj w google bo szukałem na wszystkie możliwe sposoby i nie piszcie mi lepiej kup PAL... Plis pomóżcie !!! Nie znalazłem podobnych tematów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No ale lepiej kup PAL bo na konsoli NTSC nie odpalisz gier PAL ;)
     
  4. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Na konsoli NTSC nie odpalisz PAL. Jedynym wyjściem jest ściąganie lub kupowanie gier w wersji NTSC. Nie jest to może jakiś wielki problem, ale mimo to polecam kupić w europie konsole.
     
  5. Mikaruk

    Mikaruk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Powiem tak napisałem wyraźnie że nie mogę bo dostanę w wersji NTSC nówkę.
     
  6. modernbone

    modernbone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiec pograsz tylko w wersje NTSC a co do czestotliwosci pradu to raczej nie powinno byc problemu bo producenci robia urzadzenia w zakresie 50-60 Hz ,wiec pozostanie ci kupno przejsciowki za pare groszy
     
  7. pluto26

    pluto26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    142
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
  8. Mikaruk

    Mikaruk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a mógłbyś mi powiedzieć gdzie kupujesz gry NTSC ??
     
  9. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najlepiej w jakims amerykanskim sklepie internetowym .
    czasem na allegro sie tez zdarzaja
     
  10. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    problem będzie z zasilaczem bo będzie na 110Volt i 60Hz ,jak podłączysz to
    biały dymek i bay,bay .... musisz kupić zasilacz europejski (oprócz anglika :D)
     
  11. pluto26

    pluto26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    142
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
  12. Mikaruk

    Mikaruk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a ja wspominając do pal mam jeszcze pytanie czy nie da się jakoś wymienić napęd??
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale napęd nie ma tutaj nic do tego - jeżeli mowa o odpalaniu PAL na NTSC
     
  14. Mikaruk

    Mikaruk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli prościej mówiąc nie ma sposobu by wszystkie gry pal działały na ntsc.
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie.
    Krótka piłka: na NTSC działają gry z NTSC i Region Free. W internecie możesz znaleźć gry RF
     
Wczytywanie...

Poleć forum