1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 - padła grafika ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arde, Kwiecień 27, 2010.

  1. arde

    arde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Zacięła mi się konsola,zrobiła się pikseloza,po ponownym włączeniu konsoli jakos dziwnie wolno załącza sie zielone 1dno w lewym górnym rogu no ale załącza - tylko,że nie ma obrazu i na telewizorze pokazuję (samsung lcd 32) pokazuje - TRYB NIEDOSTĘPNY,słyszę,że konsola reaguje na pada,raczej normalnie pracuję tylko nie ma w ogóle obrazu.Co się mogło stać ? droga naprawa ?

    Z góry dzięki,

    Arde
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Może coś z kablem? Spróbuj na innym. Jak nie pomoże to zbliża się RROD
     
  4. SirArczi

    SirArczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hmm moze daj jej odsapnac ... sprawdz kable ... u mnie nie zdarzylo sie tak ze nie bylo obrazu ( okazalo sie ze kabel HDMI padl - tzn wtyczka sie wygiela i nie laczyla )
     
  5. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ja mialem parę razy tak, że konsola nie wyświetlała obrazu ani nie zalączała padów, wtedy odłaczalem wszystkie kabble, konsolkę odstawialem na jakies 30 min i podlaczalem znowu, prawie zawsze juz bylo ok, a jesli nadal nie ma obrazu to powtarzaj czynnosc pare razy a jak nadal nie bedzie obrazu to serwis :(
     
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Siada ci układ ana/hana. Serwis czeka a to jest koszt ok. 100zł
     
Wczytywanie...

Poleć forum