1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 - parę pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Perlik, Wrzesień 5, 2010.

  1. Perlik

    Perlik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam zamiar kupić xboxa360 i pytań pare mam.

    1. Czy moze być do tej konsoli zwykly telewizor "pudło"
    2. Czy mozna go podlaczyc do monitora od komputera?
    3. Jaka jest roznica pomiedzy slim,arcade,elite,premium?
    4. Ktore z nich jest najlepszy?


    //HoFi:2.Nazwa tematu powinna mniej więcej opisywać problem lub zagadnienie w nim zawarte. Każdy temat typu "Problem", "Pomocy" itd. będzie natychmiast zamykany później kasowany.//
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szymonski

    szymonski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    mam wiedzieć?
    1. tak można podłączyć kablem VGA
    2. tak można ale trzeba mieć specjalne kable
    3. poszukaj na forum bo taki temat jest i tam jest wszystko opisane
    4. osobiście uważam że elite lub slim są najlepszym wyborem
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli chcesz przerobić to najlepszy jest Elite Jasper, Slim'a narazie nie przerobisz przez jakiś czas. Jeśli nie chcesz przerabiać to najlepszy Slim
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    1.Może być,ale jak kiedyś będziesz miał okazję mieć LCD-ka to koniecznie go zamień.Różnica jest nieporównywalna.Kabel jaki do tego potrzebujesz znajduje się w zestawie z konsolą czyli composite z przejściówką na scart-euro.Warunkiem jest to aby telewizor takie wejście posiadał.
    2.Można w zależności od tego jakie wejście posiada monitor.Z reguły jest to wejście d-sub vga i do tego trzeba nabyć osobny kabel.Monitor powinien też posiadać format obrazu 16:9 lub 16:10,jeśli będzie miał format 4:3 to będzie występować panorama w obrazie czyli czarne pasy u dołu i góry ekranu.
    3.Jest temat na forum http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/porownanie-arcade-premium-elite-slim-60432.html
    4.Osobiście jeśli dziś bym miał kupić konsolę to w ciemno bym brał Xboxa slim z dyskiem 250 gb.
    Pozdrawiam.
     
  6. Perlik

    Perlik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej wielkie dzięki przeczytałem to. I pytanie bo jak pisze LIVE to znaczy że gra przez internet? Jak tak to jaka konsola najlepsza do gry przez neta?
     
  7. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak Live to gra sie przez neta :) nie wiem dokladnie ale moim zdaniem kazda konsola do neta jest taka sama :) ale byc moze sie myle
     
  8. Perlik

    Perlik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A kosztuje coś ta gra przez neta? Czy normalnie płace u dostawcy internetu jak przy kompie np.?>
     
  9. Pawelpf

    Pawelpf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Płacisz jak za zwykły internet do kompa :p chyba że się myle
     
  10. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Żeby grać na xboxie na live musisz wykupić abonament gold.
    PS3 natomiast ma darmowego.
     
  11. Perlik

    Perlik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ile kosztuje ten abonament?
     
  12. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
  13. Perlik

    Perlik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Widze że za 130zł już kupisz na rok okej. To chyba tyle dzięki wielkie za te informacje. Daje wam plusy czy jak tu sie tu zwie.
     
  14. Perlik

    Perlik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A Zadam jeszcze jedno pytanie. Jak pisze w xbox 360 slim że jest tam Wi-Fi czyli że co? Że internet jest za darmo jak u operatora z routera?
     
  15. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Tzn że masz w nim kartę wifi, możesz odbierać internet bezprzewodowo a nie jak to było w starszej wersji tylko kablem. Był do kupienia adapter wifi osobno.
    A czy masz internet za darmo czy nie zależy od Twojego operatora.
     
  16. Perlik

    Perlik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak sie kupi slim to nie trzeba kupować tej karty LIVE z internetem? Bo wraz z kupnem slim ma sie internet od swojego operatora?
     
  17. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    ehhhh. Nie zrozumiałeś dokładnie.
    Abonament gold musisz wykupić tak czy siak.
    Różnica jest w tym że mając slimke z wifi możesz mieć internet bezprzewodowo zamiast podłączać kablem np. w domu jeśli masz router.
     
  18. Perlik

    Perlik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aaaa rozumiem :p sorry. Dobra to temat do zamkniecia chyba jak cos to dam znac na pw aby otworzyc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum