1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 - pare pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Deloran, Lipiec 29, 2011.

  1. Deloran

    Deloran Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, jak widać na forum przybyłem dosłownie parę minut temu. Od pewnego czasu zacząłem wskrzeszanie mojego X360 (pogubione kable, RRODY, jakieś inne błędy - ogólnie nic do siebie nie pasowało). Wydałem jakieś 150 złotych, no i Xbox sprawuje się fantastycznie, gram sobie na grach, na których grałem kiedyś wszystko jest ogólnie ok. Jednak są to gry stare (GH5 to chyba najnowszy produkcja jaką mam, w przybliżeniu koniec roku 2009). Xboxa kupiłem na allegro, była to przeróbka. Chciałbym nadrobić zaległości i pograć sobie w nowe produkcje, a jestem całkowicie zielony, gdyż przy kupowaniu xboxa byłem młody i nie rozkminiałem, załatwiał za mnie wszystko mój brat. Teraz brata nie ma i radzić muszę sobie sam. Po tym przydługim wstępie w końcu przejde do rzeczy.

    1. Nie mam zielonego pojęcia jak sprawdzić wersję mojej przeróbki, Dasha czy co tam jest, przede wszystkim się na tym nie znam i mimo przeczytania setek tematów nie rozkminiam jak tu zacząć orientować się w moim X360. Nie znam też mechanizmu odpalania kopii zapasowych i wymagań do odpalenia takich gier.

    2. Ostatnio pożyczyłem od kolegi oryginalną grę AC: Brotherhood. Piszczecie tu wiele o aktualizacji Dashboarda, coś tam się porobiło i interfejs wygląda faktycznie inaczej. Co to właściwie znaczy (czy w konsoli się coś przemieliło i updateowało?)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Nie można sprawdzić.
    2. W ustawieniach konsoli masz napisane. Zapewne masz dashboard 12625.
     
  4. Deloran

    Deloran Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy Dashboard jakkolwiek wpływa na tworzenie kopii zapasowych? Czy odgrywa tu rolę tylko przeróbka (Mam LT+Samsung)
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Dashboard odgrywa rolę jeśli wgrałeś nowy to nie masz już przeróbki jak chcesz pograć w nowości to musisz wgrać iextreme 1.9.
     
  6. GreenPeace

    GreenPeace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    Tak odgrywa, ale to wyglad tez menu inny :p
     
  7. Trox

    Trox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    RapDOM
    Jeśli masz LT + nie musisz przerabiac obrazów , wystarczy ze poczytasz o nagrywaniu gier i bedziesz juz wszystko wiedział ,

    a co do dashboardu , wpływa on na kopie.
     
  8. Deloran

    Deloran Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jestem nieco zielony w tej materii. Zaktualizowałem Dashboarda, napisaliście, że kopie nie powinny teraz działać, zagrałem jednak w kopie gh5 i wszystko ładnie działa.

    Według wątku http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/jak-uruchomic-ac-bh-nfs-fable-3-a-76447.html najnowsze gry chodzą bez jakichś dodatkowych rzeczy (trzeba mieć LT i napęd Samsunga). Proszę zatem o zdecydowaną odpowiedź, czy to co mam (LT i Samsung) wystarczy do grania w kopie zapasowe najnowszych gier.
     
Wczytywanie...

Poleć forum