1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 : patch 1.6 non stealth

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez burn1989, Czerwiec 7, 2011.

  1. burn1989

    burn1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Nigdzie nie mogłem znaleźć informacje.
    Do rzeczy:
    Mam Xboxa 360 : patch 1.6 non stealth.
    Czy jest możliwość zeby na przykład zagrać w Mortal Kombat 2011, NFS hot pursuit? Jeśli tak to co mam zrobić?
    Bardzo proszę o pomoc.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W mortal kombat zagrasz, tylko musisz wgrać do obrazu wave 3. W nfs'a nie pograsz bo ma zabezpieczenie ap2.5 i działa tylko na lt+ 1.1
     
  4. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jeszcze zależy jaki masz dash w konsoli,kiedy aktualizowany.
    Jeżeli jakiś starszy to w NFS hot pursuit zagrasz używając metody 3 dash.
    Ale po aktualizacji z Mortal Kombat już w NFS nie zagrasz.
     
  5. burn1989

    burn1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za odpowiedź.
    A możecie wysłać jakiś odnośnik jak dokładnie spatchować gre pod wave 3 :(jestem kompletnie świeży w tym temacie.
    I skąd mam wiedzieć czy w daną gre zagram czy mam sobie od razu odpuścić?

    Czy mam to zrobić 360 waves patcher? Z tym że jak wrzuce ISO Mortal Kombat to w okienko gdzie mam nazwe wave gry ktora chce spatchować mam, że jest nieznany? Czy jak spat****e do wave 3 to bedzie dzialac?

    Pozdrawiam
     
  6. burn1989

    burn1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, waves patcher'em trzeba przerobić obraz iso. Jak już pobierzecie to podaje instrukcje.

    1. Wybieramy plik iso. - klikając w Browse
    2. W oknie pojawia się jakiego Wava posiada obraz ISO (Gra)
    3. Wybieramy na jaki Wave chcemy przerobić obraz, poniżej jest zawsze opisane jak jakim firemware nie będzie działać przerobione ISO i na jakim będzie działać.
    4. Kiedy wybierzemy Wave klikamy "Patch my ISO in Wave..."
    5. Gdy operaja się zakończy w oknie "2" pojawi się Wave na który została przerobiona gra.
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pytanie ?? po co ma patchowac na wave 3 jak ix 1.6 non stealh???
     
Wczytywanie...

Poleć forum