1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360, patche, pendrive, GTA V.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jakub1997, Wrzesień 21, 2013.

  1. Jakub1997

    Jakub1997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ponownie :)
    Za tydzień mam zamiar kupić GTA V - promienieję ze szczęścia, ale jest pewien problem - słyszałem, że gra cierpi na wiele problemów natury technicznej :
    - brak dźwięku;
    - zawieszanie się gry w trakcie przerywników;
    - brak ściezki dźwiękowej, mimo słyszalnych odgłosów otoczenia;
    - powolne doczytywanie się tekstur i elementów otoczenia;
    - problemy z instalacją gry na dysku;
    - przerywniki czasami w ogóle się nie odpalają i niemożliwe jest kontynuowanie misji;
    - przenikanie przez podłogę, skutkujące śmiercią;
    - losowe wyłączanie się gry, a nawet samej konsoli.

    Strach się bać :( Z czasem powinny pojawić się jakieś patche, ale oto problem : moja konsola nie posiada dostępu do internetu... ALE PC TAK :) Czy istnieje możliwość pobrania patcha na pc, następnie zgrania go na pendrive, i przeniesienia go na dysk konsoli ( tak, aby wszystko się "zgrało" - patch z grą ... ). Proszę o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Zadnych problemow nie ma, nie ma sie czego bac ;)

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. KacperX360

    KacperX360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gdańsk/Kościerzyna
    Pewnie czytałeś o tym tu na forum, te problemy wsytępują ew. wtedy kiedy sam nagrywasz/pirata. Ale na Oryginale wszystko cacy śmiga, nie bój nic :)
     
    1 osoba to lubi.
  5. Jakub1997

    Jakub1997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki, trochę mnie uspokoiliście :D
    Jednak nadal jestem ciekaw, czy istnieje możliwość zgrania patcha na pendrive i zrzucenie go na dysk x360, tak aby wszystko działało ?
     
  6. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Oczywiście że tak.
     
    1 osoba to lubi.
  7. Jakub1997

    Jakub1997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra - ostatnie pytanie :)
    Max Payne 3 został wydany na x360 po angielsku. Podobno ukazało się spolszczenie. Czy można je zgrać z PC na pendrive i wgrać do gry na x360 ? Pozdrawiam :)
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    O ile dobrze pamiętam to do MP3 wyszedł patch który to "naprawiał", czyli poprostu dodawał napisy po PL


    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie możes do konsoli podpiąć neta na chwilę?
    Musisz pobrać aktualizacje do Maxa z xb live, albo w przypadku rgh pobrać Title Update do tej gry. Wtedy będzie PL.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
Wczytywanie...

Poleć forum