1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 pc internet xlink kai

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mongoose, Styczeń 13, 2012.

  1. mongoose

    mongoose Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może to nie do końca temat na to forum a może na odwrót, no ale pytam bo może ktoś wie. Sprawa wygląda tak, że chciałbym sobie pograć na konsolki używając programu xlink kai bo mam zbanowana konsole i inaczej nie da rady. Trzeba mieć ping 30 najwyżej to tutaj czasami przejdzie to, bo jak nic się nie robi to jest 28-32(wiadomo zależy gdzie jest osoba z którą się łączę), no ale podobno w gry które są na xboxa 1 i na xboxa 360 można grać bez ograniczeń pingów. Próbowałem łączyć xboxa z pc ale wyskakiwał błąd sieci przy testowaniu łącza w xboxie. druga sprawa zwiazana z tym to czy wiecie jak zrobić neta za pomocą kabla ethernet gdyż mam liveboxa i to usb wifi i mnie rozłaczą często. no i w koncu wymysliłem ze moze zrobie tak(jesli sie da- o to chce zapytac tez), że z liveboxa pociagne kabel ethernet i podpne go pod xboxa, (przejściowke gdzie z jednej strony mam jedno wejscie a z drugiej 2 wejscia na ten kabel, jezeli taka istnieje), z tej przejsciowki od xboxa pojdzie kabel skrosowany do kompa zeby łączyc sie z xlink kai. nie wiem chyba tyle, dzieki z gory wszystkim
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    nie nie będzie dzialać spróbuj tak kom przez wifi konsola na 3 ethernet
     
  4. mongoose

    mongoose Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki pokombinuje jeszcze
     
  5. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zrób jak kolega wyżej mówi mam identycznie i wszystko cieka :D

    A mam pytanie odnośnie pytania czy na xlik kai można grać w sieci bez opłacania (za Free)

    Bo na live trzena płacić abonament a jak to się ma z xlink kai?
     
  6. satke

    satke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    xlink kai jest darmowe
     
Wczytywanie...

Poleć forum