1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 + pc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dodge'10, Czerwiec 10, 2011.

  1. Dodge'10

    Dodge'10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W-wa
    Witam, jak połączyć x'a z kompem(laptop) przez media center ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojtuśface

    wojtuśface Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Dodge'10

    Dodge'10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W-wa
    ale nawet jak mam slim ?
     
  5. wojtuśface

    wojtuśface Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A co w tym dziwnego? :) Tak nawet jak masz slim.
     
  6. kajoj53

    kajoj53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja próbowałem do mojego PC i **** :(
     
  7. KrisuBTM

    KrisuBTM Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Chorzów
    Bo w media center masz zakładke aby wyszukac urządzenie i bodajże masz wyszczególnionego xboxa360. powinno działać :)
     
  8. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Nalezy jeszcze dodac ze dziala tylko z Vista/7/Media Center
     
  9. Kip0mek

    Kip0mek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolicach Lublina
    dokladnie. przez etherneta podlacz xboxa i laptopa i tam skonfiguruj polaczenie w xboxie. w windowsach starszych od visty nie pojdzie;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum