1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 + pc =???

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szymon997, Styczeń 3, 2012.

  1. szymon997

    szymon997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam lekki problem no bo chcę podłączyć xbox pod pc'ta lecz mam modem co zprawia problem kablem rj45 połączyłem xbox i neta natomiast specjalnym kablem z wyjściem USB połączyłem modem z komputerem i wciąż nie wiem jak to zrobić bo muszę mieć neta w x'ie i kompie i jeszcze muszę połączyć oba urządzenia kablem rj45 (sieć lan). Xbox nie widzi mojego komputera co zrobić???THX za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    kabel RJ45 masz crossowany? bo jeśli nie to komp z xboxem się nie zobaczy
    jaki masz internet? - jeśli mobilny to zainwestuj sobie w ruter 3G i problem się rozwiąże, będziesz miał internet w kompie, xboxie, tel. i innych urządzeniach
     
  4. szymon997

    szymon997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jaka jest różnica między crossowanym a nie crossowanymk???
     
  5. Azazel0603

    Azazel0603 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Puławy
    kabelki sie crossuja... wpisz w google...
     
  6. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie jest tak do końca jak piszesz, większość kart 100Mbit ma autokrosowanie, a juz na pewno wszystkie 1Gbit, jak autor tematu ma nowy, nawet kilku letni komputer juz ma w nim kartę 1Gbit wiec krosa nie potrzebuje

    Musisz ustawic udostępnianie polaczenia, wpisac maske, ip, bramy, dns, tutow jest pelno na google czy tez tu na forum sa linki prowadzace do nich
     
Wczytywanie...

Poleć forum