1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Phat Spalony napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ROSIU123, Grudzień 28, 2015.

  1. ROSIU123

    ROSIU123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Niedawno stałem się posiadaczem Xboxa przerobionego napęd Liteon
    Przeróbka bodajżę LT 3.0 ( Poprzedni właściciel mówił mi tylko że gry przepuszczał przez abgx i uruchamiały się)
    Ostatnio xbox zaczął masakrycznie rysować płyty (nawet te świeżo nagrane na verbatimach)
    Postanowiłem rozkręcić i wyczyścić napęd.Rozkręciłem wyciągnąłem kartke która rysowała płyty ( kto nakleja na płyty kartkę z nazwą gry ? :O ) i pech chciał...że źle podłączyłem wtyczkę i spaliłem napęd.
    Napęd odratowałem żeby odczytać klucz bo już nie czyta żadnych płyt ;/
    Zamówiłem nowy napęd i zczytałem klucz ze starego DVD metodą PMT (elektronika nie jest mi obca :) ) I teraz moje pytanie brzmi. Aby nowy napęd ruszył muszę wgrać key ze starego ale czy dam radę jungle flasherem czy tylko pozostaje metoda opisana na forum z conectivity kit poprzez RS232 ?
    DZięki wielkie za rady i podpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    sata o jungleflasher

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  4. ROSIU123

    ROSIU123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli w nowym napędzie podmieniam keye i wgrywam normalnie w vendor mode tak? :)
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak, jak masz już klucz to tylko po SATA wgrywasz

    Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka
     
    ROSIU123 lubi to.
  6. ROSIU123

    ROSIU123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie za odpowiedzi :) Pozdrawiam
     
  7. ROSIU123

    ROSIU123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jeszcze jeden Problem...
    Napęd przyszedł ale nie liteon...lecz benq
    Napęd spoofowałem wgrałem klucz z liteona wszystko cacy ale....
    Niektóre gry nie włączają się lub wywala błąd E66
    ixtreme pobrałem z ixtreme.com dla benq najnowszy i nie wiem o co kaman....
     
Wczytywanie...

Poleć forum