1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 phat wifi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cinek926, Styczeń 5, 2014.

  1. cinek926

    cinek926 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam:) Mam pytanko odnośnie wifi w xboxie:) gdzieś w googlach na zagranicznym forum ktos napisał posta odnosnie wifi w phacie z adapterem wifi z slima. Moje pytanko ma ktos moze slima i fata czy tam phata i mogł by wyciagnac modul wifi z slima i sprawdzic czy bedzie dzialal w facie???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pasti14

    pasti14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Możesz też kupić specjalny adapter WiFi do Xboxa, który będzie działał na pewno :)
     
  4. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    214
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
    No pewnie kupić oryginalny adapter do phata gdzie biały kosztuje od 90zł a czarny od 130zł. Ale z tego co wiem ten od slima nie pasuje do phata bo to jakieś inne wejście.
     
  5. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    w slimie przeciez jest wbudowane wifi
     
  6. cinek926

    cinek926 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    heh nie rozumiecie mnie:)chodzi o alternatywe modul z slima koszutje 20-30zl tak w slimie jest wbudowane wifi ale da sie je wyciagnac i jest normalne na usb. http://www.google.pl/imgres?hl=pl&b...tbnh=172&tbnw=172&start=0&ndsp=34&tx=73&ty=72
    takie coś jest w slim. I chciał bym wiedzieć czy ktoś może to ustrojstwo wyciagnac z slima i podłaczyc(przez przedluzke usb, kaształt nie pozwoli pewno bezposrednio wpiac wtyk usb) do fata i sprawdzic czy to działa. Z gory przepraszam za ortografie i za link ktory pozwole umiesic z zagraniczego forum slim s wifi card in fat xbox? .
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To nie jest usb nie podlaczysz tego

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    A ja mam pytanie z innej beczki nie chce zakładać nowego tematu,ostatnio po burzy przestał mi działać port ethernet w xboksie,przedtem wszystko działało sprawdzałem na innym kablu i to samo,więc usterka leży gdzieś w środku orientuje się ktoś czy jest to ogóle do naprawy?Wiem że można dokupić adapter wi fi ale jak damnie to cena takiego czegoś jest kosmiczna.
     
  9. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Zgodnie z linkiem który zamieściłeś, taki adapter bez problemu działa na konsolach phat, tylko wymaga zmiany poziomu napięć z 5V na 3.3 i dostosowania wtyczki do USB.

    Bez tego nie ruszy.

    EDIT : W innym (starszym) temacie jest że nie działa. Może M$ z nową aktualizacją dorzucił sterowniki dla tych modułów także do phatów... ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum