1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 płyta głowna

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bilangier, Styczeń 8, 2012.

  1. bilangier

    bilangier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam dostalem od znajomego pl. glowna od xboxa 360(samą płytę).
    Plytka jest sprawna wszystko dziala, no i mam problem otóż mam jedną konsole z rrodem kod błędu 0102 i tam jest sprawny napęd.
    Czy mogę przełożyć napęd do tej mojej nowej pl.glównej?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    najlepiej żeby ten napęd był taki jak ty miałeś bo będzie problem z xgd3
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    i musisz miec klucze zeby wgrac do napedu
     
  5. bilangier

    bilangier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2 klucze od tej nowej płyty i od tego mojego napędu?
    Znajomy nie ma juz tamtego napędu.
    Ja mam tylko tej swoj napęd.
    Aha no i moj znajomy ma zestaw do przerabiania konsoli, da sie tym odczytac klucz napędu?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jeden z tej plyty glownej zapytaj znajomego moze klucze ma
     
  7. bilangier

    bilangier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o **** on nie ma już :/ jest jakis sposób na obejscie tego?
    Pł.gł xenon 2006!
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nie ma mozesz jedynie grax na niej pobierajac gry z xboxlive

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  9. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    No nie odzyska juz klucza bo to xenon.

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  10. bilangier

    bilangier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sory że w tym pośćie ale mam małe pytanie.
    Mam telewizor 47 led, a xboxa wersja arcade bez hdmi.
    U mnie w tv jest tylko wejscie hdmi i na zwyczajne av(3 kabelki).
    Jakość w tv nie jest za dobra, musze mieć ustawione na pal 50 bo na 60 jest strasznie kiepska jakość.
    Jest jakiś sposób uzyskania hd bez wejscia component w tv?
    PZD
     
  11. materac48

    materac48 Banned

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rybnik
    Lepiej kup na allegro samą konsolę z płytą główną Jasper. Nie dość że podłączysz się pod hdmi to ci jej szlag nie trafi a reszte sprzętu przecież masz to wyjdzie cie to za grosze ; ]
     
  12. bilangier

    bilangier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli raczej nie ma jakiejś przejścióki?
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A VGA nie masz w TV? Jaki to model?

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  14. bilangier

    bilangier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    zobacz jak.wyglada vga i kup odpowiedni kable z microsoft lub bigben

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum