1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 po RGH ciągle się restartuje

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez legia23, Maj 14, 2013.

  1. legia23

    legia23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Tak jak w temacie konsola po RGH ciągle się restartuje. Tzn. dzisiaj odebrałem konsole z serwisu gdzie wykonano RGH. Podłączyłem ją i zaczęła się restartować, a później wyświetlił się jakiś program i zaczął coś instalować. Później konsola znowu zaczęła się restartować, a po kilku restartach konsola się włączyła było menu Xbox'a i mogłem wybrać gry lub wejść w ustawienia i zmienić między innymi prędkość wiatraka itd. Chciałem sprawdzić, czy wybrana gra się włączy. Gra się włączyła. Kiedy zobaczyłem, że wszystko działa wyszedłem do interfejsu Xbox'a. Jednakże konsola znowu zaczęła się restartować. Włączyła się znowu na chwilę i jak tylko dotknąłem pada to znowu wykonała restart. Nie wiem w czym leży problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak bym był na twoim miejscu leciał bym zaraz z tym ponownie do serwisu żeby poprawili rgh bo na mój gust to nie jest normalne :)
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dokładnie idź do serwisu w którym robiłeś RGH. Nie włączaj jej do tego czasu bo jeśli jakieś lutowanie puściło lub zerwał się kabel możesz trwale uszkodzić konsolę.
     
  5. legia23

    legia23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Włączyłem za pomocą pada i już działa dobrze, nie wiem czy to dobrze czy nie?
    Sorry przed chwilą znowu restart. Co mam zrobić?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak czy siak, idź ,zanim przeróba świeża, potem co zrobisz?
     
  7. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Idź lepiej do serwisu z nią.
    Szkoda, że robiłeś w jakimś cudserwisie, bo na forum mamy pełno speców od RGH.
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    NIE WŁĄCZAJ JEJ WIĘCEJ zanieś tam gdzie ci robili.

    Sam nic nie zrobisz możesz tylko pogorszyć

    Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
     
  9. legia23

    legia23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    RGH robiła firma End Solutions Łukasz Jędrych tak jakby co.
     
Wczytywanie...

Poleć forum