1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 pod lcd ? + pc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez play, Maj 7, 2010.

  1. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
    Witam
    Chce podłączyć do karty graficznej xboxa juz to robiłem ale co zrobic aby obraz z xboxa wyświetlał sie na monitorze ? Jaki program do przekierowania sygnału będzie potrzebny ? Moja karta to GF9600gt.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciekl15

    maciekl15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pionki
    a nie lepiej użyć kabla VGA??
    z tego co mi się wydaje, a mogę się mylić takie podłączenie konsoli pod karte graficzną nic nie da, to tak jak byś próbował przez kabel VGA do laptopa podłączyć żeby wyświetlało na matrycy...
     
  4. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Vivo to jest wejście graficzne i można podłączyć obraz pod nie.
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
  6. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Kolega chce to zrobić bez użycia vga (dobry kabel to jednak jakieś 5-6dych).
    To zna ktoś te programy?
     
  7. baker

    baker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    ja dałem za kabel vga 5 dych rok temu, teraz kupisz za połow ceny, albo i taniej.
     
  8. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Tylko jak cos to kupowac najlepiej Microsoft inne podrobki to szajs nie z tej ziemii. A co do grafiki to karta posiada wyjsciowe gniazda a nie wejsciowe i nie da rady zebys podlaczyl klocka pod karte graficzna.
     
  9. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Eh ludzie, są karty które mają też WEJŚCIE i mogą przechwytywać obraz (jak ta 9600), kolega potrzebuje jakiegoś dobrego, sprawdzonego programu do tego.

    Tak, da się kupić nawet za 10-20zł ale jakość przecież jest do bani. A dobry kabel kosztuje nadal 50-60zł.
     
  10. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Omg, jakie nieuki.
    Użyj jakiegokolwiek programu do przechwytywania video, może to być nawet windows movie maker(ale nie polecam)
     
  11. venomizzy

    venomizzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy karta Radeon 3850 HD ma wejscie in? czy to od hd jest tylko out ?
     
  12. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    włąśnie ja byłem ciekawy bo mam 9800GT i mam 2wejścia graf po 1 jest monitor i mam jeszczee przejściowkę monitor a z drugiejgraf to jak bym xa podpiął do graf przez przejsciowkę to by był obraz??
     
  13. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    nie da się podłączyć xboxa pod WYJSCIA HDMI/DVI/VGA w kartach graficznych !!
     
Wczytywanie...

Poleć forum