1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 pod PC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez drwota, Czerwiec 25, 2010.

  1. drwota

    drwota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam,

    chciałbym się zapytać czy jest możliwość podłączenia Xbox'a 360 pod PC tak, aby ekran laptopa robił za TV? Nie mam przerobionego Xbox'a.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. add_pl

    add_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
  4. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    da sie tylko potrzebny kabel i odpowiedni guzik ;)
     
  5. drwota

    drwota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Wiem jaki to kabel, mój kolega ma tylko, że podłącza do monitora, a nie do laptopa.
    Mam 100% pewności, że to zadziała? Posiadam laptopa HP Pavilion dv6710ew i dość często podłączam go właśnie kablem VGA pod TV i wszystko działa bez jakichkolwiek problemów.
     
  6. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    nie, nie zadziała !!

    do laptopa to tylko przez kart tv lub grabbera pod usb
     
  7. add_pl

    add_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Wejscie czy wyjscie w laptopie ?
     
  8. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin

    w laptopach niema wejścia VGA/HDMi
     
  9. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    ...bo nie ma po co - monitor juz przeciez jest podlaczony na stale... :/ a inne urzadzenia trzeba juz kombinowac wiec producenci nie instaluja takich wejsc
     
  10. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    jak nie ma jak jest z wejsciem ! ;O
     
  11. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No to jak masz wejscie (choc w to watpie) to sobie kup kabel i zobaczysz ze ci nie zadziala
     
  12. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    nie ma !! zakończ dyskusje bo nie masz racji
     
  13. drwota

    drwota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Jednak nie ma, żaden laptop nie ma wejścia takiego. Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum