1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360- podłączanie do monitora

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vvv93, Grudzień 17, 2012.

  1. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Witam.
    Chciałem się zapytać jaki kabel kupić by podłączyć Xbox 360 Slim do monitora bez HDMI (a dokładnie to Samsung SyncMaster 720n z D-Sub) ?
    Znalazłem coś takiego : ~~KRÓL!! KABEL HDMI-VGA 3M ~ DUAL 1,3b GOLD HD8 !~ (2802766169) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Czy kabel ten jest dobry ?
    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Najlepsza jakos na monitorze uzyskaszza pomoca kabla vga od k$ lubBigBen

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  4. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Tak. tylko nie bedziesz miał dzwiekow.
     
  5. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ale gdy podłącze słuchawki ...
     
  6. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Kabel vga, do niego przejsciowka z 2 chinchy na zenskiego jacka i ma dzwiek. ;x

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  7. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
  8. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Podlaczyc konsole podlaczysz. Jakosc bedzie gorsza. Osobiscie poszukalbym od ms lub BB

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  10. korak8

    korak8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Kabel vga, nie composite ;x

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  12. korak8

    korak8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    AAA sorry, nie zauważyłem :)
     
  13. Zenek Wichura

    Zenek Wichura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Ja osobiście nie posiadam glosnikow w monitorze;) Aby podlaczyc do monitora i miec dzwiek musialem zrobic nastepujace rzeczy:
    - kupic kabel hdmi - dvi ( dvi do monitora, hdmi do xboxa)
    - zdjac obudowe z kabla euro - czincze dolaczonego w zestawie
    - euro do xboxa - czincze do glosnikow.

    Tym samym zaoszczedzilem 30-50zl, lecz kabel euro jest bez zabezpieczenia i musialem owinac go tasma izolacyjna ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum