1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 - podłączenie do HP 2310e i głośników.i

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Decade, Październik 4, 2012.

  1. Decade

    Decade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem tu nowy, nigdzie nie znalazłem artykułu po podłączaniu konsoli do monitorów, komputera i ogólnie. Posiadam monitor HP 2310ei z wejściem DVI, więc mam rozumieć że potrzebny będzie mi kabel HDMI - DVI? I co z dźwiękiem, moje głośniki są podłączone do komputera aż 3 jackami (osobno na 2 górne, 2 dolne i centralny). Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Żadne HDMI-DVI, tylko kabel VGA pod który podłączysz przejściówkę pod DVI.
     
  4. Decade

    Decade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No okej, a czemu nie można od razu użyć HDMI-DVI?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Przez DVI nie będziesz miał dźwięku, chyba że podłączysz jeszcze komponent i do niego głośniki.
     
  6. Decade

    Decade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No w sumie wolałbym te głośniki podłączyć osobno ale to pewnie trochę roboty z tym jest. Ten kabel HDMI - VGA to obojętnie jaki tak?
     
Wczytywanie...

Poleć forum