1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 - podstawy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stan96, Styczeń 9, 2011.

  1. stan96

    stan96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, jestem nowy .Zwamierzam kupic xbox 360 slim 250 GB, czy bardziej sie opłaca kupowanie przez xbox live czy tez gry w pudełku?Zauważyłem że gra którą jestem zainteresowany nie jest dostepna na polskiej stronie xbox live ,lecz jest dostepna w na amerykanskiej ,czy jest to mozliwe zebym kupił grę przez amerykanskie xbox live?/ z góry dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Jesli zalozysz konto na Ameryke to tak.
    A jaka konkretnie gra cie interesuje? Moze zobacz po ile chodzi na allegro lub www.gametrade.pl
     
  4. stan96

    stan96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi mi dokładnie o call of duty 5 world at war,i na xbox live koszci 29 dolarów wiec opłaca sie
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. stan96

    stan96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy taka gra pobrana przez xbox live traci na czymś ,czy mozna uzywać trybu multi itd.?
     
  7. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
  8. stan96

    stan96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra ,chciałbym wiedziec jeszcze jedną rzecz, czy mogę sie bez problemu zarejestrowac na amerykanskim xbox live i tam kupowac gry??
     
  9. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak ale będziesz miał problem z polskimi grami
     
  10. kamilao5555

    kamilao5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Libiąż
  11. kamilao5555

    kamilao5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Libiąż
    pozniej moze zmienic na polske w ustawieiach konsoli i bedziesz normalnie miec polskie napisy etc.
     
  12. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Co? Po co ludzi w błąd wprowadzasz? Jeśli nie wiesz co piszesz to po co to piszesz?
     
  13. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Aby zarejestrować na USA, wystarczy mieć włączone ustawienia regionalne na USA, język może być polski. Sam tak grałem.
     
  14. stan96

    stan96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spoko,nie mam problemu z angielskim wiec nie przeszkadza mi ze bede mial gre po ang
     
  15. kamilao5555

    kamilao5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Libiąż
    Dokladnie, sam tak robilem i jezyk ci sie zmienia oczywiscie jesli gre masz w wersji PL :]
     
Wczytywanie...

Poleć forum