1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 pomoc z przeróbką

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dzendzey, Grudzień 27, 2012.

  1. dzendzey

    dzendzey Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Przez jakiś czas nie używałem konsoli, więc i nie grałem. Teraz chciałbym aby wszystkie gry działały mi (te najnowsze) ale czytałem, że trzeba wgrywać jakieś nowe lt3 coś tam (jestem w tym zielony) Obecnie mam (wyczytałem w konsoli) 2.0.9199.0 coś takiego. np. Fifa 11 mi działa ale kumpel mówi, że do najnowszych trzeba coś aktualizować.

    Pomocy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dzendzey

    dzendzey Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Bartek Rams

    Bartek Rams Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poland
    najlepiej idz tam gdzie przerobiles konsole i niech koles zrobi ci lt 3.0 tylko że do gier z xgd3 czyli pojawiających się od bodajże 2011 roku musisz mieć specjalną nagrywarke aby ci chodziły .
     
  5. dzendzey

    dzendzey Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie ma jakiegoś sposobu aby to samemu zrobić? Nie mam teraz kasy.
     
  6. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Jest sposób lecz na zakup sprzętu tez kaska potrzebna.

    Także zrób flascha tam gdzie to robią.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    do fata nie potrzeba żadnego sprzętu jaki masz napęd?
     
  8. dzendzey

    dzendzey Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  10. dzendzey

    dzendzey Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha to tak wygląda, a jakby się okazało, że nie mam benq tylko np. litle on? to ten sam poradnik? Sorry za takie pytania ale jeszcze nic nie wiem o tym także ;d
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  12. dzendzey

    dzendzey Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dziękuję Ci bardzo, jak będę miał jakieś pytania jeszcze - będę tu pisał.
     
Wczytywanie...

Poleć forum