1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Pomocy!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sebek00271, Luty 12, 2014.

  1. sebek00271

    sebek00271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam,gram sobie dzisiaj na xboxie,później gdy go wyłaczyłem chciałem go włączyć po 10 minutach a tu się świeci 1 rrod i na ekranie jest blad e73,co mam robić??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    E73 to przeważnie uszkodzony chip od karty sieciowej, ale może być też uszkodzony Southbridge. Jeśli masz podpięty kabel i zobacz czy startuje, jeśli nie to serwis

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  4. sebek00271

    sebek00271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli mam podpiąć kabel od neta i sprawdzić czy działa?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie, jeśli masz podpięty to odpiac

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  6. sebek00271

    sebek00271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Cały czas mam odpięty
     
  7. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A konsola z jakiej daty produkcji?
     
  8. sebek00271

    sebek00271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    2007-09-25
     
  9. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To możesz sobie darować naprawę tego tak naprawdę naprawę, koszt będzie taki ile to jest warte. Odepnij kabel sieciowy jak nie działa to serwis. A rrody lubią wracać. I to za stary sprzęt żeby pchać się w naprawę.
     
  10. sebek00271

    sebek00271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak właśnie myślałem;/ dzięki za odpowiedzi,do zamknięcia,a i jeszcze mam pytanie,ten sposób z blokowanie wiatraczków działa?
     
  11. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie w tym przypadku jak chcesz możesz popróbować sposoby z youtube na e73 lub ją sprzedać na części. Zbieraj na jaspera jest od 350zl już.
     
  12. sebek00271

    sebek00271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jakie są inne sposoby oprócz blokowania wiatraczków?,bo próbowałem tego i działa ale tylko przy 1 włączeniu
     
  13. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na youtube nie brakuje fixów na chwile na e73 czego nie polecam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum