1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Premium dziwny problem (?)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kondzio_8888, Październik 8, 2010.

  1. kondzio_8888

    kondzio_8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam od paru dni dziwny problem , powiedziałem sobie a przeczyszcze se xboxa , wyczyściłem wiatraki , wymieniam se pastę pod gpu (pod cpu nie robiłem ponieważ zrobiłem to wcześniej) skończyłem , składam konsolę a tu kapica , odpalam i ku mojemu zdzwieniu napęd sam się wusuwa , wkładam płytkę zamykam tacka leci w stronę konsoli i znowu się wusuwa i tak cały czas miał ktoś może taki problem ? dodam że napędu nic nie blokuje ponieważ robiłem taką samą operację bez obudwy.

    PS:Jeżeli to ważne xbox 360 werjsa premium bez hdmi , płyta główna najprawdopodobniej Falcon (ta przedostatnia zaraz po niej były jaspery)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sixtyfajvuserow

    sixtyfajvuserow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bez hdmi-nie moze byc falcon...

    Sprawdz czy kable pomiedzy napedem a konsola sie stykaja.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    uszkodzony napęd lub southbridge konsoli
     
  5. kondzio_8888

    kondzio_8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No są 2 kable Sata (do danych) i zasilanie z xboxa do napędu są one podłączone , i do pana @up napęd wątpie bo nie miałem z nim problemów a o co chodzi z tym southbridge (z angielskiego rozumiem południowy most(?) )

    @Edit

    Przepraszam za to że jestem jeba**m noobem i że woogóle zawracałem wam d*pe , okazało się na odwrót podpięty kabelek z zasilania cud że nie zjarało mi napędu ale dzięki za chęci no sorry jak ciota się czuje ;s
     
Wczytywanie...

Poleć forum