1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 premium i kilka pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Speed911, Luty 13, 2010.

  1. Speed911

    Speed911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześć. Mam do was pytanie, można jeszcze znaleźć wersję premium, czy można się z nią pożegnać? Ja chciałem kupić z 60 HDD, ale czy premium posiadało już w sobie jaspera? I ostatnie pytanie, do czego w padzie jest te wejście z tyłu kontrolera?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Czesi0

    Czesi0 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak można znaleść wersję premium. Premuimy są nadal produkowane i będą. Teraz premiumy od kilku lat posiadają dysk 60gb. I od chyba drugiej połowy 2008r. wszystkie konsole maja Jaspery. Wejście z tyłu pada jest po to żeby specialnym kablem ładować akumulator od pada koszt około 50 zł na allegro. O takie coś http://allegro.pl/item910393715_xbox360_play_charge_czarny_nowe_vega.html
     
  4. Splaree

    Splaree Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to wejście jest do Charge&Play (ładowanie)
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Premium nie są i już nie będą produkowane
    2. Jaspery są od końca Października '08
     
  6. Czesi0

    Czesi0 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przepraszam za wprowadzenie w bład nie słyszałem że premiumy już nie będą produkowane :F
     
  7. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kup elite , premium jeszcze może gdzieś podejdziesz , ( chodzi o nowe ) z używanymi nie ma problemu
     
  8. Speed911

    Speed911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za odpowiedzi. Elite jest dla mnie za droga. Tzn. mam tyle, ale miałem kupować PS3, ale ze względu na niższą cenę wybrałem tymczasowo xbox'a. A jak kupowaliście swój zestaw to w padzie były akumulatorki? Bo znajomy kupował i powiedział mi, że sprzedający chciał mu sprzedać owe akumulatorki, ale on nie chciał, bo na alkaicznych bateriach też można grać. Są w zestawie, czy trzeba dokupić osobno?
     
  9. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    ja osobiście dostałem tylko baterie wątpie aby były akumulatory w zestawach.
     
  10. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    brachol kupił arcade nowego i miał zwykłe aa . ja kupiłem używkę premium i miałem w zestawie 2 akumulatory + ładowarka ( podejrzewam że gość kupił osobno )
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jak kupisz nową konsole to dostajesz baterie duracela. Nie są to akumulatory, więc trzeba kupić osobno. Albo plecaczek z wbudowaną baterią, albo do zwykłego plecaczka wkładać baterie/aukumulatory.
     
  12. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Akumulatory są bardzo drogie :) Opłaca się teraz dołożyc parę stówek żeby miec porządną wersje elite z dyskiem 120GB
     
Wczytywanie...

Poleć forum