1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 premium + kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 9452130, Wrzesień 12, 2011.

  1. 9452130

    9452130 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    posiadam xbox 360 premium z najnowszym lt+ i dashboard przy próbie podłączenia kinecta cały czas dostaję informację o aktualizacji. jak to możliwe że mam najnowszy dashboard a konsola chce aktualizacje a kinect miga cały czas na zielono (dioda led)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    To zrób aktualizację, widzisz jakiś problem?
     
  4. 9452130

    9452130 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mogę jej znaleźć w internecie a boje się podłączać konsolę do netu żeby bana nie dostać.
     
  5. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Słuchaj, ja mam konsole przerobioną przez pół roku, non toper gram na Live, i bana ni ma... Jeśli na chwilę podłączysz, nie dostaniesz bana, a skoro się boisz o to, po co w ogóle przerabiałeś konsole?
     
  6. 9452130

    9452130 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A w jakie gry grasz i jak przerobioną? ;D chyba jednak podłączę się do neta .
     
  7. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Miałem "lt+1.1, teraz mam 1,91. a gry jakie gram? Wszystko co się da!
     
  8. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    zrob aktualizacje nic sie nie stanie (moge przysiadz jezeli chcesz :p ) ... to aktualizacja nie dasha tylko kinecta (wymagana zeby kinect mogl dzialac) nie musisz nawet podlaczac kablaod neta.. wystarczy wlozyc plyte z gra i zaktualizowac (lub z pena) :) przechodzilem przez to samo - a teraz ciesze sie gra na kinectcie bez obaw :)
     
  9. 9452130

    9452130 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    soory że nie odpisywałem ale wciągnąłem się w kinec adventures. już wszystko działa ok .
    Edit:
    Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum