1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Premium; obraz jest, dzwięku brak

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez besmusk, Listopad 14, 2012.

  1. besmusk

    besmusk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wejherowo
    Witam,
    otóz mam mojego X-kloca podłączonego przez kabel HDMI do monitora, dokładnie przejściówką ze złącza HDMI na cyfrowe i wtedy do monitora. Problem polega na tym ze jest obraz ale nie mam dzwieku. Gdy podląłączam konsole do TV tym samym kablem wszsytko jest super i miodzio i wgl..
    Macie jakieś rozwiązanie ?
    Pozdrawiam
    Kamil
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. patrick94

    patrick94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Górny Śląsk
    No bo to logiczne, że na monitorze nie będziesz miał dźwięku.. trzeba mieć inny kabel aby tak zrobić. Po drugie jak chcesz przez przejściówkę przesłać dźwięk ? Nie ma takiej możliwości. Do tego aby podpiąć sobie głośniki i osobno monitor jest specjalny kabel poszukaj na forum.
     
  4. besmusk

    besmusk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wejherowo
  5. patrick94

    patrick94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Tak dokładnie ten kabel. To że ma głośniki nic nie zmienia bo po hdmi masz przejściówkę przez, którą nie można przesłać dźwięku. Aby był dźwięk musiał byś mieć w monitorze wejście HDMI.
     
  6. besmusk

    besmusk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wejherowo
    Okey, już rozumiem, dzieki za odpowiedź, kabel bede zamawiał.
    Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
    Kamil
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zamykam
     
Wczytywanie...

Poleć forum