1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Premium - Pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BezKitu, Kwiecień 21, 2012.

  1. BezKitu

    BezKitu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !



    Pierwszy raz pisze temat na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość, jak coś będzie " nie regulaminowo " napisane.

    Zacznę więc od pytania : Czy można do Xboxa 360 Premium z Falconem LT. 3.0 grać z pendrive ;> ?


    Dziękuje bardzo za odpowiedź .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz instalować gry na pendrive'ie, ale płyta musi być w napędzie.
     
  4. BezKitu

    BezKitu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale płyta np. z grą? Czy czysta płyta ? ;>
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Płyta z grą (tą którą chcesz odpalić z pendrive), musi być.
     
  6. BezKitu

    BezKitu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc trzeba kupować płyty po 8 GB ? Bo przecież gry "piraty" mają powyżej 4,7 GB :>
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Lub przerobic na rgh patrz moja sygnatura.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Kupujesz płyty 8.5GB DVD+R DL
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płyty muszą być 8.5GB DVD+R DL.
     
  10. BezKitu

    BezKitu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1. Nagrywasz jak w poradniku.
    2. Konfigurujesz pendrive'a dla potrzeb konsoli (w konsoli).
    3. Instalujesz gry na pendrive'ie.
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    @akir, napisał przecież, możesz przerobić na rgh i odrazu grać z pendrive lub dysku, bez płyt.
    Tak, nagrywasz tym tutorialem.
    Zainstalujesz gre na pendrive i później już nie będzie mielić z płyty tylko z pendrive będzie czytało (nie ma szumu, nie męczysz lasera) ale płyta musi być w napędzie.
     
  13. Krzysztof Marek

    Krzysztof Marek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żagań
    Tak musisz kupować płytki 8GB tylko najlepiej nie przerabiać i grać na oryginalnych :)
     
  14. BezKitu

    BezKitu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nagrywarka nie może być Sony tylko specjalna do tego ;> ?
     
  15. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli chcesz instalować gry przy LT+3.0, to musisz nagrywać nagrywarką: Liteon Ihas 124B
    Jeśli nie interesuje Cię instalacja, gier na dysk to możesz nagrywać tym Sony co masz.
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagrywarka musi obsługiwać płyty DVD+R DL. iHAS 124B jest potrzebny do możliwości instalacji gier XGD3 na dysku przy nowych Dash'ach. Jest on koniecznie potrzebny do nagrywania gier XGD3, jeśli masz napęd Hitachi w konsoli.
     
  17. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Podłączasz pendrivea do konsoli w jej menu go konfigurujesz a później instalujesz grę... Zawsze jest możliwość zrobienia w konsoli RGH wtedy napęd konsoli jest już praktycznie nie potrzebny....
     
Wczytywanie...

Poleć forum