1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 premium pomocy szybko@@@@@@@@@@@@@@@@

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matiqq, Grudzień 4, 2010.

  1. matiqq

    matiqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !.mam konsolkę jak w temacie i mój problem jest następujący;
    wszystkie gry mi chodziły (piraty,konsolka przerobiona napęnd oryginalny to napend lite-on a teraz ma samsung i ixtreame 1.5 albo 1.51)lecz przy nagraniu nowych gier tych z listopada pojawiła sie aktualizacjia pobrałem ją i mam nowe menu (to z opciją kinect) lecz gry nadal nie chodziły wieć pobrałem i nagrałem active iso. 1 gra chdzi lecz np. nfs hot pursuit nie chodzi raz czyta jako dvd a drugim razem jako gre. nagrałem na dysk ale pisze ze potrzebna jest aktualizacjia, i kiedy klikam na nią po chwili wyskakuje błąd i przerywa aktualizacje na stronce xbox nie ma takiego błędu. gre nagrałem 3 razy i karzda zrąbana. prosze o szybką pomoc z linkami najlepiej do donwloadu.mieszkam w niemczech wię sam chce sobie ją przerobić. jestem zielony.Błagam o szybką pomoc z góry thx. ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5431
    Polubienia:
    1697
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Gratulacje oflagowałeś sobie konsolę.

    Gry typu AC:B, NFS:HP, Fable3 posiadają zabezpieczenie AP2.5 co uniemożliwia tobie granie w nie. Potrzebny jest tobie nowy FW mianowicie LT+.

    (Tematy o tym są na forum, ja na szybko objaśniłem to.)
     
  5. matiqq

    matiqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ALE MAM PRZECIESZ SAMSUNGA TO JAKIM CUDEM MAM MI CHODZIĆ FREWARE PRZEZNACZONE NA LITE-ON'a
    PS.Wawe przerobiłem najpierw na wawe 4 i nie potem na wawe 3 i tez nic pomocy zalezy mi na hp2 i nie podłanczam nigdy konsolki do neta
     
  6. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    znajdź sobie jakiś serwis w niemczech a nie będziesz się sam babrał
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz wymienić napęd na Lite On (do Samsunga nie ma LT+) i wgrać do niego LT+.

    Jeśli mieszkasz w Niemczech, to chyba coś mówisz po niemiecku? Znajdź jakiś serwis i Ci zrobią.
     
  8. matiqq

    matiqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie nie chce a po 2 potrzebuje na zaraz prosz e o wyrozumiałość. ...
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli nie chcesz wymieniać napędu i chcesz grać w NFS:HP, to idź do sklepu i kup oryginała.

    Nie masz innej opcji, jak wymiana napędu i wgranie LT+
     
  10. matiqq

    matiqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a moge to sam zrobić . mam w rekach naped liteona wystarczy go przełożyć prosze o odpowiedż i najlepiej instrukcije
     
  11. matiqq

    matiqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ps jak wgrać lt+ instrukcija.
     
  12. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  13. matiqq

    matiqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam juz przerobioną konsolkę wiec nie wystarczy włożyć oryginału?? Kiedyś sie wymieniało naped zeby przerobić xboxa 360. A lt+ nie można wgrać na pena i do x-a i instal. Prosze o link do lt+ najlepiej z chomikuj.pl
     
Wczytywanie...

Poleć forum