1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBox 360 Premium - Problem z napędem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez P0P3J, Grudzień 11, 2013.

  1. P0P3J

    P0P3J Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Witam,

    Wczoraj zakupiłem konsolę od znajomego po taniości bo za jedyne 140zł. Wiem że będzie troszkę wydatków ponieważ mam problem z napędem i chciałbym aby ktoś z społeczności pomógł mi zdiagnozować co dokładnie dolega mojej konsoli. Temat startuję w tym miejscu ponieważ w innej sekcji forum nie mam do tego uprawnień, ponadto poniżej zamieszczam filmik jakie to odgłosy wydaje napęd (z płytą i bez).

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Laser lub naped do wymiany bo ktoś kombinowal z plasticzkiem który trzyma laser.

    Wysyłane z mojego GT-I8190N za pomocą Tapatalk 2
     
  4. P0P3J

    P0P3J Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Znaczy, z tego co się orientuje to był czyszczony laser.
     
  5. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak to falcon lub coś niżej i tak się długo nią nie nacieszysz i szkoda cokolwiek w to kasy ładować.
     
  6. P0P3J

    P0P3J Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Dlaczego tak sądzisz?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Bo falcony i starsze typu xenon, zephyr potrafią odmówić posłuszeństwa i prędzej czy później coś ci padnie i będziesz musiał wybulić tyle co za samą konsolę.
     
  8. P0P3J

    P0P3J Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Serwis odpada, technik informatyk sam naprawi. :) Nie no, ale tak poważnie - polecacie zainwestować w narzędzia, dodatkowe chłodzenie i ew. laser/napęd?
     
  9. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podaj date produkcji a my ci podamy co tam za płyta główna siedzi, za 140zl chyba się nie spodziewałeś jaspera.
     
  10. P0P3J

    P0P3J Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zduńska Wola
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jest to falcon. Napędu raczej nie ma sensu wymieniać, już lepiej zbierać na coś lepszego.
     
  12. P0P3J

    P0P3J Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Ale z napędem nie da się tak do stówki ogarnąć żeby się ciszej włączał? Przecież stara to zawału by dostała jak go odpaliłem o 3 nad ranem. .

    Ale spokojnie, jak się rozleci to kupie sobie nową a części zostawię, więc napęd/laser nowy by się nie zmarnował.
     
  13. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie pisz posta pod postem używaj edytuj. Takie napędy benq są od 50zl szukać wgrać klucz grać.
     
  14. P0P3J

    P0P3J Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Dobra, a to jakieś określone napędy tylko działają?
     
  15. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Ja mam do tej pory falcona z poprawionym chlodzeniem i smika od 5 lat... Wymienilem tylko ostatnio laser i smiga dalej, zrob to samo jezeli bedziesz dbal o to pudlo to dlugo ci bedzie sluzyl

    Wysyłane z mojego R800i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum