1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Premium problem z włączeniem konsoli.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lol323489, Lipiec 23, 2012.

  1. lol323489

    lol323489 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dostałem używaną konsole X360 Premium. Problem tkwi w tym że konsoli nie można włączyć. Kiedy podłączam konsole do zasilacza pali się pomarańczowa lampka w zaslilaczu ale kiedy naciskam przycisk "POWER" konsola nie chce się włączyć. Czytałem że to może być problem źle podłączonego napędu (z tego co wiem konsola była już w naprawie)

    P.S
    Czy ta lampka w zasilaczu musi palić się na pomarańczowo czy na zielono kiedy podłącze ją do Xboxa ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    w stanie "czuwania" pomarańczowa, gdy włączysz konsole powinna zapalić się zielona lampka na zasilaczu...
     
  4. lol323489

    lol323489 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up Dzięki
    Wie ktoś może dlaczego konsola się nie odpala ? Z góry dzięki za odpowiedzi.
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Nikt nie ma szklanej kuli, byla w serwisie, serwisant ukradl i robi za babe wange.

    Sprawdz na innym zasilaczu najpierw. Pozniej miernik w dlon i sprawdzaj plyte glowna, linie zasilania, MOSFET

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum