1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Premium wycofaja????

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez radas210, Sierpień 11, 2009.

  1. radas210

    radas210 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak jak w temacie po necie kraza plotki ze xbox 360 promium ma zostac wycofany a zostanie arcade i elite w cenie premium co o tym sadzicie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wszebor

    wszebor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łomża
    No jak ma być elite w cenie premium to wiadomo co jest lepsze :D
     
  4. Zoraj

    Zoraj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Haha wlasnie bylo podobne pytanie w jednym z tematow i tak sobie myslalem kiedy pojawi sie taki temat w dziale dla swieżaków :D.

    Jezeli chcesz kupować xboxa to kupuj teraz premium'a. To jest niepotwierdzona informacja, ale bazuje na kilku poszlakach, które za jakiś czas mogą się potwierdzić.

    Bo jezeli ktos bedzie czekac z zakupem na okazje to sie nie doczekaja. Np. byla raz informacja ze pojawi sie wersja slim xboxa 360 i ludzie tez pare razy juz pytali kiedy to cos ma wyjsc, czy maja czekac czy nie.

    I tak jak ktos napisał w jednym z tematów: nie liczcie na cudowną obniżkę ceny wersji Elite do ceny obecnego Premium, bo to na pewno sie nie stanie. Moim zdaniem bedzie tani Arcade bez dysku lub w pelni wyposazony Elite, ale drogi.
     
  5. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Wyfocali premium'a bo im elite nie schodziły proste :) kazdy brał albo Arcade albo premium bo 60 GB to wystarczająco.
     
  6. radas210

    radas210 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    poszlaka jest taka ze brakuje premium w sklepach ale ja mam taka chipoteze m$ moze juz produkije wersje z 45nm a ze premium najlepiej sie spszedaje to brakuje im towaru a nie moga produkowac tego i tego
     
  7. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    skasujcie ten temat. jest już o tym na forum...
     
  8. brazil

    brazil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to podaj linka bo nie mogę znaleźć.
    Dzieki
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  10. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Hej.. Pytanie mam! ;P

    Kupiłem Premiuma 2 miechy temu.. Gwarancja na RROD i E74 mam 3 letnią..
    Za 2,5 roku.. zakleje całego xboxa taśmą.. i włącze i niech chodzi ruski miesiąc by było rrod lub e74..

    Co mi dadzą za 2,5 roku.. zestarzałego PREMIUMa z magazynu czy co? Czy wymienią płytę nową jakąś??
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A co my wróżki jesteśmy ? ;) Nie wiadomo co będzie za 2,5 roku ...
     
  12. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Hej ile masz lat ?? nie mamy na tym forum wróżek to nie wiemy co będzie ale jakbyś zrobił to teraz to wymienią ci to co się popsuło i tyle nie dadzą ci nową konsolę z full sprzętem jak oto ci chodzi .
     
  13. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    17.. Chłopczyku.
    To samo można zapodać jako żebym ja miał konsolę Arcade.. i gdyby miał RROD'a.. to co dostanę..
     
  14. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Kurcze no nic nie dostaniesz naprawią i tyle każdy serwis w każdej firmie tak robi.
     
  15. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    nie tak szybko wycofają premium bo niedawno podano notkę że w magazynach jeszcze dużo ich zalega... Dlatego zwlekają z podaniem oficjalnego info
     
  16. xCinek

    xCinek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Przecież nie dadzą Ci całego nowego pudła z osprzętem... wysyłasz samą konsolę, oni Ci ją naprawią i tyle, EWENTUALNIE wymienią płytę główną na naprawianą - poserwisową, tyle.
     
  17. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Tyle to ja wiem ze nie dadzą mi nowej konsoli ze wszystkim w pudełku.
    Tylko czy dadzą np, nową konsolę, czy wymienią na jakas nową plyte glowną..
     
  18. radas210

    radas210 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jezeli usterki beda tak powazne to wymienia plyte ale calej konsoli to nie no chyba zeby wszystko padlo
     
  19. Opyliusz13

    Opyliusz13 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krapkowice
    Ja jeszcze zdążyłem nabyć w lipcu PREMIUM 60GB a jakbym chwile jeszcze poczekał to bym nabył już ELITE w cenie PREMIUMA z większą pojemnością dysku twardego :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum