1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Premium

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez El Krychu, Styczeń 4, 2010.

  1. El Krychu

    El Krychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Siema!
    Zastanawiałem się, bo wszyscy mówią, że jak ktoś nie ma kasy na ELITE, a chce coś lepszego niż ARCADE niech bierze Xbox 360 Premium. Tylko ja mam mały dylemat. Bo mi się mocno wydaję, że w sklepach takowego nie dostanę, a na allegro chyba tylko używanego. NA wikipedii wyczytałem, że Premium (nieprodukowana). Więc jak to wygląda z tym Premiumem? Jest on czy go nie ma?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    nie jest już produkowany, ale na aljegro dostaniesz jeszcze nówke jaspera
     
  4. El Krychu

    El Krychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    A jaki by był rok produkcji takiej konsoli? A Jasper nie ma już żadnych błędów tj. RROD?
    I on ma dysk tak? A po co on w ogóle jest (ten dysk). Jestem zielony więc pytam..
     
  5. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    RROD mozesz miec na każdej konsoli. Jasper to ulepszone chłodzenie dzieki czemu sie konsola nie przegrzewa. Ale dysko po co to troche głupie pytanie. Na save, gry, muzyke, filmy
     
  6. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    W niektóych miastach dorwiesz jeszcze w empiku wersje premium z halo i halo wars (na bank jasper) - u mnie w miescinie jeszcze sa za 800zł ;]
    wersja premium to samo wyposarzenie co elite . ino biala i z dyskiem 60 GB ;]

    dysk- przydaje sie m.in. na dema filmiki pobrane z xbox live oraz do instalowania gier - z dysku chodza plynniej troszke) itp. ;]
     
  7. El Krychu

    El Krychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Aha ok. Niestety jak na razie nie znalazłem nowych konsol, ale szukam ;) Dzięki za wyjaśnienie. A jeszcze takie pytanie, za ile chodzą takie dyski do Arcade?
    I zauważyłem też, że Xboxy podrożały! ;/ We wakacje (w sklepie) Arcade po 650 (tak jak teraz w promocjach, wtedy normalnie), ale chyba wtedy bez gier, a teraz też bez gier 850-900!!! Z lekka przeginka ;/
     
  8. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dysk chyba 120 gb na allegro cos koło 250 zł . Ostatnio widziałem. A dysk nie do arcade bo do każdej pasuje :p
     
  9. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    dysk patrz allegro - oryginal 120GB z obudowa dostaniesz za 200-300zł . ;] A co do ceny to mi sie wydaje ze wrecz odwrotnie ( przynajmniej w mojej okolicy ;] ) elitki stoja po 999zl(carrefour- elitka z grami lego batman i pure - jasper), arcade po 650(tez carerefour -jaspery raczej .) a premium po 800( jak wyzej . - empik). :D wpadnij do starogardu gd napewno cos znajdziesz ;] . :D
     
  10. El Krychu

    El Krychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Nie wybieram się tam chyba żebym do cioci jechał :) Ale i tak hajs jeszcze muszę trochę pozbierać ;P A w Poznaniu to w Carrefourze na Święta była promocja, że Arcade za 650 z trzema grami (Pure, Lego Batman, Banjo & Kazooie), ale później już za 850. Premium ostatnio żadnego nie widziałem, a Elite to chodzą tak 1000-1200, ale nie mogę sobie na takie coś niestety pozwolić ;/ Ja kupuję Xboxa z myślą grania w kopie zapasowe :DD
     
  11. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    to na live se nie pograsz ;] no moze pare dni i ban :D no ale cóż co sie dziwic ze ludzie graja na piratach jak gry w trakcie premiery kosztuja 150 -250 zł . a klasyki 60-100 . ja narazie gram bez przeróbki i chyba tak zostanie - nie ma to jak gra online ;]
     
  12. El Krychu

    El Krychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Noo tylko że XBL też kosztuje ;P Niestety, to jest Polska i gry w stosunku to zarobków to porażka! ;/ W Niemczech zarabiają o wiele więcej niż my i tam gry (nówki) np. Assassin's Creed II jest po 100 euro. Więc jakby przeliczać, że 1 euro = 1 złoty to by było w miarę ok. Można by kupować.. A podobno nie zawsze trzeba przerabiać konsolę, bo mój kumpel ma Xboxa i kupił GTA 4, AC 2, UFC, przegrał i oddał :) I teraz gra sobie, a nie ma przerobionej konsoli. Więc jak to jest? :D
     
  13. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    przeróbke ma na bank- napedu ale mozliwe ze tylko softwarowa tzw flash // nowsze konsole- napedy(bo to jest przerobiane) wymagaja juz lutowania ;]

    a na xbox live pewnie go nie ma co nie? ;]
     
  14. El Krychu

    El Krychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Nie, raczej nie ;P on woli nie ryzykować i się w takie rzeczy jak XBL nie bawi (jego słowa) :D Ale na 100% nie ma przerobionej konsoli. On ma takich innych rodziców, że może grać tylko godzinę dziennie i mu zabierają konsole i pada .
     
  15. Shodan155

    Shodan155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    161
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olkusz
  16. El Krychu

    El Krychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Shodan155 dzięki - porównam sobie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum