1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 PRO LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rqzor, Czerwiec 8, 2015.

  1. rqzor

    rqzor Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam gdzieś koło 2011/12 roku przerobiłem na LT 3.0 i kiedyś pewnego dnia podłączyłem do x kabel ethernet i znikła przeróbka i od tamtej pory grałem parę razy tylko na oryginałach czy jest możliwość przywrócenia tej przeróbki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzysztof

    krzysztof Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    Jest możliwość

    xbox360serwis.ugu.pl
    RGH/LT
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Lt. 3.0 nie mogło ci zniknąć.
     
  5. krzysztof

    krzysztof Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    Ale była aktualizacja która cofała przeróbki

    xbox360serwis.ugu.pl
    RGH/LT
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie lt3.0 aktualizacja była na wcześniejsze. Lt 3.0 to fw juz po zmianach.
    Probe do napędów kupiłeś później więc nie wiesz :). Autor zapewne nie miał lt3.0 lib nie nagrane gry ihasem
     
  7. rqzor

    rqzor Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gry xgd3 muszą być palone ihasem jesli chcesz lub masz je zainstalowane na dysku. Gry z zabezpieczeniem civ lub slabej jakości nagrane nie włącza się nawet z płyty. (ewentualnie chwilowo). Title update to byl sposób pod lt 2.0. Najprościej nagrać xgd2 i zobaczyć czy ruszy, kopejno abgx 360 zeskanować grę z twojej kolekcji i upewnić się do twojego lt 3.0
    Red dead był xgd2 wiec zapewne miałeś coś statszrgi
     
    Ostatnia edycja: Czerwiec 8, 2015
  9. rqzor

    rqzor Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak mam lt 2.0 to da się naprawić, a jak lt 3.0 to nowa przeróbka?
     
Wczytywanie...

Poleć forum