1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 problem z brakiem obrazu i dzwieku .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez julek199, Listopad 21, 2010.

  1. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Mam taki problem z moją konsolą xbox360.Konsola nie pokazuje obrazu i dżwięku .Okablowanie jest dobre telewizor też .Konsola była przerabiana .Po pograniu wyłączyłem Xbox a dwie godziny pózniej włączyłem znów i już sie nie włączył .Konsola jest podłączona do telewizora przez kabel Component .
    konsola xbox 360 przerobiona wersja premium
    telewizor lcd samsung 37 cali seria 6
    filmik http://www.youtube.com/watch?v=v-iC6WfxbfQ
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    Na kablu component (przy wtyczce do konsoli) masz przełącznik , przełącz na tv(jeśli ma 3 wtyczki) lub na hdtv jeśli masz podłączone wszystkie złącza(daje to cyfrowy dźwięk i obraz) , jeśli nie to to gwarancja lub serwis.
     
  4. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    juz tak robiłe nic to nie daje a gwarancji nie ma .mogą to byc to zimne luty po gpu
     
  5. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    skoro masz kabel componet to przelacz na AV
     
  6. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Telewizor ma napewno HDMI wiec sprawdź przez HDMI.
     
  8. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    nie wiem. albo to wina xboxa, albo kabla. Sprobuj kupic nowy kabel. a jak wina xboxa to nie wiem.(mozesz dac do naprawy:))(MOZE TO BYC TEZ WINA tv)
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja mam ten sam problem....ponoć to wina southbidge....jak nie masz gwarancji to spróbuj go docisnąć i zobacz czy zaskoczy....
     
  11. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kable są na 100% dobre telewizor tez bo sprawdzałem na kumple telewizorze

    a gdzie jest ten southbidge masz jakieś foto
     
Wczytywanie...

Poleć forum