1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 problem z brakiem obrazu i dzwieku .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez julek199, Grudzień 12, 2010.

  1. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Mam taki problem z moją konsolą xbox360.Konsola nie pokazuje obrazu i dżwięku .Okablowanie jest dobre telewizor też .Konsola była przerabiana .Po pograniu wyłączyłem Xbox a dwie godziny pózniej włączyłem znów i już sie nie włączył .Konsola jest podłączona do telewizora przez kabel Component .
    konsola xbox 360 przerobiona wersja premium
    telewizor lcd samsung 37 cali seria 6
    filmik YouTube - Xbox360 brak obrazu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A sprawdzałeś czy kable są dobrze podłączone? Może sprawdź czy są dobrze dociśnięte.
     
  4. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    pozycz od kogos kabel hdmi i sprawdz na hdmi... jesli to nie pomoze to to cos poważniejszego :>
     
  5. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Sprawdź na innym kablu, hdmi, chinche, euro . Jak to nie pomoże to coś z płyta główną niestety.
     
  6. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Też stawiam na kabel. Sprawdź na innym.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Albo spruboj na innym TV.
     
  8. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wszystko sprawdzałem kable.telewizor ,konsole i dlej nie działa
     
  9. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz mi powiedzieć, jak sprawdziłeś telewizor i konsolę?
     
  10. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kumple przyniósł swoją konsole
     
  11. kwozniak7

    kwozniak7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też miałem taki problem że wyłączyłem konsolę i po 2 godzinach nie btyło obrazu. Gdzieś się doczytałem, że muszę wygrzać konsolę bo może to być wina jakiś zimnych lutów, a więc zostawiłem konsolę włączoną na 3h i po upływie tego czasu obraz pojawił się ale ... w różnych odcieniach różowego :D Wysłałem konsolę na gwarancji i naprawili wieć spodziewaj się najgorszego :/
     
  12. dawidldz

    dawidldz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Wydaje mi się że padło gniazdo od obrazu na płycie.Jeśli konsola na gwarancji to powinni wymienić całą płytę główną.WAŻNE!!!! Jeśli zostawią stary napęd to zmienią klucz napędu.KONIECZNIE należy zgrać pliki z napędu na nowo.Jeśli tego nie zrobisz i przy przyszłym flashu z plików które masz, konsola będzie po tym zabiegu nie do odratowania.
     
  13. MrCybucH

    MrCybucH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no myślę ze to awaria chipu ANA/HANA bo jak by gpu to by było 0102

    a twoja konsola to xenon/falcon? jak tak to mogłeś się spodziewać
     
  14. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    zimne luty pod układem HANA
     
  15. szmaja111

    szmaja111 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kościelec
    miałem ten sam problem,no i niestety zimne luty :(
     
  16. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i działa ci już jak to ile
    jak jest koszt zmiany tych lutów
     
  17. szmaja111

    szmaja111 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kościelec
    Sprzedałem jako uszkodzoną, ale z tego co mi gościu który kupił pisał to 70zł i śmiga do dziś :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum