1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 problem z Media Center!!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mlkgmk, Lipiec 13, 2011.

  1. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam! Mam problem bo skonfigurowalem Media Center poprawnie, czyli widzi się laptop i xbox, test przechodzi, jednak gdy łączę się z MEDIA CENTER to wszystko ok, łączy się jednak pokazują sie jedynie dwa migoczące paski. Gdy wcisne przycisk guide, obraz zatrzymuje się i widzę zakładki media center ale gdy znowu wroce to zamiast obrazu są dwa migoczące paski. załączam screen i proszę o podpowiedź co to moze byc.

    http://ifotos.pl/zobacz/DSC00019_hwqwrrs.jpg/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nikt na tym forum nie wie?
     
  4. hydro

    hydro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wasilków
    jaki windows ? u mnie na win7 bez problemu smiga ,ale ja bym polecil program PS3 Media Server bardzo dobrze z niego ogladac filmy z kompa na xboxie
     
  5. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    masz właczone strumieniowe przesyłanie danych?
     
Wczytywanie...

Poleć forum