1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 - problem z nagrywarką

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kasienka43, Wrzesień 19, 2013.

  1. kasienka43

    kasienka43 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Zdecydowaliśmy się na przeróbkę na lt 3 gdyż zależało nam by grać w diablo 3 a mieliśmy problem z odpaleniem tej gry wyskakiwał błąd Płyta nie jest obsługiwana.Diablo wgrałam zwykłą nagrywarką laptopową. Mamy samsunga i3. Zawsze robiłam to przez IMGBURN-a. Opcja overburn. Gra działa po przeróbce ale tylko bez zainstalowania na dysku twardym. Grę można w całości zainstalować się, włączy się ale napęd strasznie burczy i wyłącza się po ok 3 min. komunikat pływa nie jest obsługiwana. Wcześniej mąż grywał w Tomb Raider gra normalnie działa nawet po zainstalowaniu. Gościu mówił że wgrał najnowszą aktualizację ale nic nie zdziałał ? prototype 2 i dead or alive 5 podobnie zainstalujemy do końca ale po chwili wyłącza się z tym samym komunikatem . Bez instalacji gra bez problemu.

    Proszę o jakieś wskazówki

    Jesteś świeżakiem, więc najpierw - upominam słownie: Nazwa tematu nie opisuje problemu - nast. razem warn - Jabar
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    zeby zgrac gre na dysk xgd3 , trzeba wypalac dobra nagrywearka , kompatybilną z burner max payload , lub ihasa inaczej na dysk nie zgrasz
     
    1 osoba to lubi.
  4. kasienka43

    kasienka43 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziękuję za wskazówkę - tak myślałam ale mąż usilnie wmawia że u kolegi jest ok ale on ma lt 2.0 i pewnie też na tą przeróbkę wgrał grę. Tak myślę, czy do laptopa możemy zakupić nagrywarkę, bo mówiono nam że potrzebna będzie kieszeń.

    Jak nagrywarka konkretnie musiałaby być ? trzeba ją przerobić?
     
  5. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Liteon iHAS x24B (x-cyfra od 1 do 6) z wgranym LT MAX, można podłączyć ją do laptopa za pomocą przejściówki.
    w sumie cenowo nie przekroczysz 100zł.
     
  6. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    przejsciowka usb to sata + zasilanie do napedu + nagrywarka ustawic i bedzie smigać najlepiej do stacjonarki podlaczyc by bylo
     
  7. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Sam tak nagrywam nigdy nie miałem problemów

    Wysłane z Xperia U by Taptalk
     
  8. kasienka43

    kasienka43 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli rozumiem że innej możliwości nie mam jak wyposażyć się w porządną nagrywarkę - dziex za wszystkie rady
     
  9. kasienka43

    kasienka43 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem rozwiązany

    Xbox 360: Jak naprawić błąd „Brak autoryzacji dysku”? | iknowsomething.com -wskazówka z muzyką pomogła ;-) gierki śmigają, ale i tak zamówiliśmy nagrywarkę


    Dzięki wszystkim
     
Wczytywanie...

Poleć forum