1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 - problem z napędem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZiomaL, Grudzień 7, 2010.

  1. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam konsole długi czas (ok 2 lat) , i od jakiegoś czasu przy uruchamianiu gry ( gram tylko na oryginałach) wyskakuje odczytywanie po czym napis "otwórz napęd" czyli nie czyta płyty :(. Zdarzało się to rzadko i po 5 min udawało mi się uruchomić grę. Od kilku dni muszę się "pobawić" aby ją uruchomić 1-2h. Można to jakoś naprawić, wymienić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Uratuje Cie Czyszczenie / Kalibracja lasera. Masz w poblizu jakis serwis ?
    Zawsze jak cos mozna kupic nowy naped a ze starego wyciagnac dvdkeya.
     
  4. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak myślałem, Kraków to troche za dalego poszukam czegoś w swojej okolicy :)
    Pozdro, myślę że temat do zamknięcia
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    do Krakowa można wysłać sam napęd :p
     
  8. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po co mam wysyłać i czekać, skoro mogę zrobić to na miejscu ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum