1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 - problem z obrazem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RudolFo, Styczeń 9, 2011.

  1. RudolFo

    RudolFo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    O.Ś
    Witam.
    Mam problem z wyświetlanym obrazem. Otóż mam X-a podłączonego do monitora (Benq G2220HD) kablem VGA (kabel kupiony na allegro za 12pln). Wszystko działało normalnie przez 2-3 miesiące a teraz jak mam ustawioną rozdzielczość 1920x1080 to po prawej stronie mam ok. 2cm czarny pionowy pas. Z kolei jak zmniejszę rozdzielczość to nie ma tego pasa.
    Czy to wina kabla, czy może coś z X-em?? Bo tak jak wspominałem wszystko działało normalnie, aż któregoś razu włączam i jest ten pas. A sprawdzić na innym urządzeniu czy nie ma problemu z tą rozdzielczością nie mam jak bo żaden TV w domu nie jest w 1080.

    P.S Zastanawiałem się czy nie kupić nowego kabla ale wpierw wole upewnić się że to jest tym spowodowane a nie problemem z X-em.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nacisnij na monitorze przycisk ktory odpowiada za automatyczne dopsowanie obrazu albo poszukaj takiej opcji w menu monitora
     
  4. RudolFo

    RudolFo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    O.Ś
    Auto-dopasowanie obrazu nie pomogło.
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Wina kabla, jest zlej jakosci, kup oryginalny lub bigben
     
  6. RudolFo

    RudolFo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    O.Ś
  7. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Wiesz co to jest loteria lepiej kupić KABEL BigBena albo M$ masz pewność długotrwałej pracy i dobrej jakości ja mam z BB i jest super pozłacane końcówki giętka elastyczna izolacja można go wyginać w każdą stronę poddaje się i nie łamie cena ok 100zł no ale coś za coś jakość za kase to nigdy nie idzie w parze
     
  8. RudolFo

    RudolFo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    O.Ś
    No to chyba się szarpnę i kupię tak aby mieć już spokój.

    Dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum