1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 problem z odtwarzaniem gier lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MAt0X, Kwiecień 25, 2015.

  1. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mianowicie chodzi o to, że gdy wkładam płytę do napędu wyświetla sie Uruchom grę. Natomiast gdy to klikam pojawia się czarny ekran na kilka sekund i powraca do poprzedniej pozycji, co to moze oznaczać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Źle wypalona

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  4. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Raczej wypalona źle nie jest ale nagrywarka zła
     
  5. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Czyli chyba logiczne że źle wypalona? Czy nie bardzo?
     
  6. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    No i spatoliłem kolejną płyte, wszystko teraz dobrze poszło, nagrałem xgd2 i gdy wkładam do konsoli pisze odtwórz płytę dvd, i jak to włączam pisze na białym tle XBOX 360 i tyle,4 płyty poszły się paść, wszystko przez to że albo komp jest spatolony albo konsola
     
  7. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    To może opisz krok po kroku jak nagrywasz. Korzystales z poradnika z forum?

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przepraszam ja myślę jednak ze to użytkownik komputera /konsoli nie przeczytał tutoriali o nagrywaniu płyt
     
  9. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie nagrywam sobie o tak o, oglądam jeden poradnik na youtube, w którym widzę, że ma pozytywne oceny, tak żeby to zobaczyć a nie przeczytać,
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W takim razie pisz na YouTube ze masz problem.
     
    davex lubi to.
  11. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Najlepiej jakby można było przesłać filmik tu, zobaczylibyście to i napisali, gdyż możliwe , że po prostu źle interpretujecie mój problem choć mocno w to wątpie
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Mam lepszy pomysł zabierz sie za czytanie tematu od nagrywania płyt. Jesli robisz cos inaczej to robisz to zapewne źle. Po to koledzy pisali te tematy, aby je czytać. Skoro ty wolisz na YouTube moje osobiste zdanie idź na YouTube. Mam dość oglądania czytania za kogoś...
     
  13. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tylko, że ja również czytam te posty co tutaj dodają, i nie ma żadnej| jakiejkolwiek różnicy, a filmiki są tylko i wyłącznie ''dopieszczeniem''
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gry skanowane abgx na level 3 autofix?
    Czym nagrywane jakie plyty + czy -. Opisuj dokładnie, log z nagrywania, czy przeszlo weryfikację
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 26, 2015
  15. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Daj link to przy wolnej chwili zerkne.

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  16. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak , były skanowane na lvl 3, przeszły weryfikację, dzisiaj może dodam filmik na yt jak to wygląda, to dam linka

    tu masz xgd2
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Kwiecień 26, 2015
  17. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Hm jak robiles na filmie to powinno byc ok. Na jakich plytach nagrywasz?
     
  18. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pisałem to już ze 4 razy .. DVD + R DL Verbatim, 6 złociszy mnie jedna kosztowała, i już 2 poszły się paść :( A może trzeba coś skonfigurować ?

    Ale tak jak mówię, jak się skończyło nagrywanie tej gry xgd2 to już wszystko dobrze szło na końcu powiadomienie, że operacja zakończona pomyślnie, myślałem , że pójdzie już, a wkładam do xboxa i pisze odtwórz płytę dvd
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Kwiecień 26, 2015
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zeskanuj nagrana płytę przez abgx.
     
  20. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Abgx wybierasz burned dvd czy jakoś tak

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  21. MAt0X

    MAt0X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wiem czy to pisałem, ale dodam, że konsola bez problemowo czyta oryginalne gry

    Nie ma nic takiego, jak burned dvd, a jakoś skonfigurować abgx?

    Aha ok znalazłem

    Dam zdj. jak wygląda to w <mój komputer> daje to ponieważ mam gry nagrywane xgd3 i wygląda to całkiem inaczej, ta gra została nagrana na xgd2
     

    Załączniki:

    Ostatnio edytowane przez moderatora: Kwiecień 26, 2015
Wczytywanie...

Poleć forum