1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Problem z połączeniem z internetem, błąd DNS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wariat2014, Sierpień 29, 2014.

  1. wariat2014

    wariat2014 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich forumowiczów, mam pewien problem gdyż nie mogę połączyć xboxa z internetem przez wi fi jak i przez kabel enterneh (chyba dobrze napisałem). Mianowicie wyskakuje mi problem DNS. Przeszukałem cały internet wykonywałem wszystkie polecenia i na marne, przed chwilką dzwoniłem na infolinię do neostady gdyż myślałem, że blokują jakieś porty, babka podała mi inny DNS ale to na nic. Próbowałem ustawień ręcznych jak i automatycznych. Jeśli było by to potrzebne to mam internet z neostrady i liveboxa(na tablecie/kompie/lapku/telefonie wszystko działa) Mam nadzieję, że pomożecie mi rozwiązać ten problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ethernet. Konsola przerabiana (RGH)? Jeśli tak to normalne, że pojawia się błąd DNS ze względu na blokadę.
     
    1 osoba to lubi.
  4. wariat2014

    wariat2014 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak niestety konsola jest na RGH ale czy jest możliwość zdjęcia blokady (mój kumpel gra na necie przez RGH) jeSli dostane bana to trudno
     
  5. CozzY

    CozzY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    415
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Luboń
    Gra na necie ale nie przez XBL tylko przez LINK. Szczegóły na forum w dziale rgh.
     
    1 osoba to lubi.
  6. wariat2014

    wariat2014 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam wielką prośbę czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak zainstalować ten xlink. Czytałem o tym dużo ale jestem w tym zielony (zatrzymałem się na etapie pobierania, przerabiania gier i tu moja wiedza o xboxie się kończy) Łatwiej by mi było gdyby ktoś wytłumaczył i pouczył np na skype z współdzieleniem ekranu. Byłbym bardzo wdzięczny. Może też ktoś całość objaśnić w odpowiedzi ale fajnie by było gdyby było bardzo szczegółowo, a i jeszcze jedno czy gta 5 obsługuje xlink? :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum