1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 problem .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil1463, Sierpień 8, 2012.

  1. kamil1463

    kamil1463 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam problem z moim xboxem 360. Polega on na tym że gdy pogram ok 40minut konsola wyłącza się chyba bo nie słychać wentylatorów i pokazują sie 3 diody . Ale po całkowitym wyłączeniu i włączeniu konsola dalej chodzi i znowu można grać ok 40 minut po czym znowu to samo.
    Co to może być ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak wyskoczą 3 diody to odczytaj kod błędu, bo tak to ciężko powiedzieć w czym jest problem.
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Jak wyżej kod bledu daj. Bez tego nikt ci nie powie oco chodzi.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Bardzo dziwne ale mi się zdarzyło przed chwilą dokładnie to samo... gram sobie i nagle robi się czarny ekran i wyskakują 3 czerwone diody. Po ponownym uruchomieniu xboxa znów trochę gram i to samo ;x
     
  6. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Jak nie podacie kodu błędu to z fusów nie będziemy Wam wróżyć.
     
  7. buteks102

    buteks102 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    203
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oborniki Śląskie
    No pewnie oznaki starości. Jak zakładam to konsole 2006 rok. Miałem tak w zypher. Padł po 3 dniach. Ale dajnie kody.
     
  8. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Otóż dziwna sprawa , ale dzieje mi się tak tylko podczas grania w jedną grę.... Jak gram w inną to konsola działa normalnie ;o Poczytałem na innych forach to pisali że niekiedy tak się dzieje jak płyta nagle zostanie przerwana czy źle nagrana czy coś ;P Może być to prawda ?
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    rod sie zbliza gra pewnie bardziej obciaza xboxa i dlatego
     
  10. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    miałeś sprawdzić kod błedu a nie wróżyć. 3 diody to błąd sprzętowy, więc daj sobie spokój z płytkami
     
  11. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Po co wam kod błędu jak 99% kodów to zimne luty pod GPU .
     
  12. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Nie spinaj się tak... wiem że miałem pokazać kod błędu,ale jak mam go pokazać jak już nie wyskakują mi 3 diody?
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  14. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    No właśnie o to chodzi że już nic :p Odpaliłem 2 razy tą samą grę i wyskoczyły te diody,ale potem grałem w inne i konsola działa do teraz :)
    A grałem z kilka godzin bez przerwy....
     
Wczytywanie...

Poleć forum