1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jankes177, Wrzesień 30, 2012.

  1. Jankes177

    Jankes177 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie, mam pytanie, otóż mam xboxa 360, kiedyś wgrałem nowszego dasha, i przez to przestały mi chodzić gry. Nie dawno dowiedziałem się , że muszę wgrać freestyle dasha, bo to niby pomaga , czy to prawda??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    masz LT+ czy RGH ?? Chcesz wgrać FSD ale nie wiesz co i po co ?


    edit:

    Jaką wersję LT masz ??
    Niby jak chcesz wgrać FSD hehehe tylko dla konsoli z RGH jest FSD!:tongue-new:

    Zrób tak ( wyślij napęd podejdź z nim do kogoś kto zrobi Ci najnowsze LT+3.0 )
    Zapraszam osobiście lub wysyłkowo

    na przyszłość nie pisz posta pod postem bo warna dostaniesz !! Edytuj!!

    nie da się!
    Zakup sobie X360USB PRO/Maximus Lizard i jakieś zasilanie albo poszukaj samoróbki "probe v3" i do dzieła
    Koniec tematu nic innego nie da się już zrobić.
     
  4. Jankes177

    Jankes177 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    brak edycji posta

    Zaraz ci powiem

    Lt +

    To jak będzie?

    brak edycji postów
    ESLORD
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    jak będzie ? LT masz na nowo wrzucić
     
  6. Jankes177

    Jankes177 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie da się tego LT 3.0 wgrać np przez pendrive?
     
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Nie, nie da się i sam nawet się do tego nie bierz, bo zaraz byś pudło uwalił.
     
  8. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43

    no nie przesadzaj kolego :D daj to komuś do zrobienia tak jak kolega wyżej pisze
     
Wczytywanie...

Poleć forum