1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Profile Editor 1 5 Cracked NRU-BMP

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez brattanek, Czerwiec 27, 2009.

  1. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1353
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Koniec oszukiwania
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    tylko maly problem:ta wersja programu nie aktualizuje GT na xbox.com,acziki beda wszyscy widziec ale GS ci sie nie zaktualizuje(tak zcytalem na stronie xplodera)


    Pozatym:sprawdzales?bo nie dziala-.-
     
  4. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1353
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    nie testowalem, niechce miec bana
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    wiesz zawsze przy takich zabawach najpierw robi sie to na profilu testowym;] pozatym ban jest tylko wtedy kiedy nieumiesz sie tym bawic np najpierw dasz se aczika za przejscie gry a potem za 1 plansze-.-

    a nie dziala bo nawet sie nie wlacza;]
     
  6. sasukepl

    sasukepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    działa

    tylko nie wiem jak wyciągnąć plik profilu z hdd.
    mysle o kabelku do hdd od M$
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    profil z hdd masz w pliku pierwszym jak rozwijasz liste w XPLORER360,ma on nazwe taka jak katalog z profilem



    BTW co zrobiles ze ci dziala?mi sie nawet nie wlacza...blad windowsa wyskakuje
     
  8. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    no coz...ta 1 ma duzo duzo mniej MB niz ta wyzej...

    pozatym wlasnie:moze to tylko na sp3 dziala?
     
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    dziala wam to wogle?bo mi przy otwarciu blad sypie
     
  11. macieo111

    macieo111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    Mi na xp też bład wywala. Zainstalowałem na viście i chodzi
     
  12. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    btw nawet nie dziala poprawnie,acziki dodaje ale widzisz je tylko na kosnoli,nikt inny ich nie zobaczy(na xbox.com nie ebda aktualizowane oraz nikt nie zobaczy w dashu) wiec nawet nie ma sensu
     
  13. macieo111

    macieo111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    zgadzam sie z tobą. a mam pytanie czy jak juz dodałem punkty na xbox.com i mam ponad 3300GS to czy moge znowu wrzucić profil z 10.000 gs i na xbox.com się zmeni ??
     
  14. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    niekumam twego pytania...wyajsnij dokladniej...chodzi ci o updatowanie aczikow na xbox.com?w sensie ze grales offline i chcesz profil zupdatowac?
     
  15. macieo111

    macieo111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    chodzi mi o to czy da sie odwrócić cały ten proces? czy jak wgram profil którego nie edytowałem(zamiast tego) i podłacze do neta to na Xbox.com | Home też wróci do poprzedniej wersji (z mniejsza ilością punktów)
     
  16. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Kolejne posty typu "program jest dla noobów" itp. będą karane kolejnymi warnami. Bo mnie i wiele innych osób gów*o obchodzi co wy myślicie o tym programie! To jest download a nie jakiś dział typu "Co myślisz o tym programie"

    Nie chcesz nie pobieraj! Ale też nie oceniaj!
     
  17. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok


    na poczatku mowiles na odwrot czyli ze masz 3300 i chcesz wrzucic 10000-.-




    nie,nie cofnie sie,juz acziki zostana
     
  18. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
  19. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Pamiętajcie żeby zrobić kopie oryginalnego profilu żeby później mieć możliwość powrócenia do wcześniejszego stanu profilu.
     
  20. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin

    Wrócą stare achievementy jeżeli przed zrobieniem nowych (z 3300 na 10000) włożysz konto z 3300 na PC, a później gdy ci się znudzą 10k to wgrasz 3300 i zaktualizujesz na 3300. Ja miałem tak z oszustwem :p Z 16k G zrobiło mi 0 i zamiast Rekreacji miałem napisane Oszust.
     
  21. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    Nie da sie cofnac,punkty sa na serwie i nawet jak wgrasz profil bez tych pkt to po podlaczeniu do live sie zaktualizuje.a to 'oszust' to m$ wykryl gamesaving/hacking i wyzerowal ci konto
     
Wczytywanie...

Poleć forum