1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 przerobienie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chudas94, Listopad 16, 2010.

  1. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Witam na początku chciałem przeprosić, że umieściłem temat w dziale dla Świeżaków ale nie wiedziałem gdzie powinienem go założyć.
    A więc tak mam konsolę xbox 360 Falcon (rok produkcji to: 2008 08 03) i najnowszy dashboard z 1 listopada 2010 (nie jest zainstalowany do końca ponieważ mam kartę 256MB i się nie zmieścił).
    Teraz tak chciał bym przerobić tego xboxa (w celu wiadomo jakim) i chciał bym zapytać czy da się przerobić (wiem, że jak miałem starego dasha to tak ale teraz nie mam pojęcia czy się i dlatego założyłem ten temat).
    Proszę o odpowiedź.

    Pozdrawiam chudas94
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Poczekaj na lt+
     
  4. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Czyli rozumiem, że teraz nie da się przerobić z tyn najnowszym dashem?
     
  5. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    co ma dash do flasha napędu?
    możesz przerobić na każdym db.

    edt.
    dashboard nie blokuje możliwości flashowania.
     
  6. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Ok dzięki (nie wiedziałem).
    A czy mógł by mi ktoś wymienić w jakie gry nie będę mógł grać (ściągnięte), bo wiem że jest problem z AC:B, z czymś jeszcze?
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    można przerobić bez wzgledu jakiego masz dasha wgranego
    tylko aktualnie jest LT bez plusa i nie zalecane jest granie w nowe gry
    aby twoja konsola nie została oznaczona [oflagowana] do bana
    póxniej mozna zrobic update do LT+ lub na niego poczekac aż wyjdzie
    kiedy wyjdzie ??? - nie wiadomo jak wyjdzie to info będzie tu >>> Team Jungle (TeamJungle) on Twitter
     
  8. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Czyli rozumiem, że niema żadnego problemu z graniem w nowe gry na starym LT (tym co jest teraz)?
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli masz nowy Dashboard i LT zwykłe to nowe gry które teraz wychodzą nie pójdą (Fable III, AC nowe itp)
     
  10. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    :/ czyli tak przerabiam teraz konsolę i ściągam sobie starsze gry i czekam na LT+ jak tylko wyjdzie przerabiam LT+ zgadza się?
     
  11. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a nie lepiej od razu na LT+ jak wyjdzie?
     
  12. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Gdyby tylko było wiadomo kiedy wyjdzie.
    PS. przerabiał ktoś może w tym servisie SERWIS X360 KATOWICE-FLASH-NAPRAWA NAPEDU NEW (1304134091) - Aukcje internetowe Allegro ?
    albo może polecić kogoś kto przerabia w Katowicach i okolicach (tylko proszę nie mówicie mi o giełdzie komputerowej bo tam zdzierają równo)
     
Wczytywanie...

Poleć forum