1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Przerobiony>Nieprzerobiony

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Siera, Lipiec 31, 2010.

  1. Siera

    Siera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Posiadam Xbox'a 360 Arcade Jasper.
    Jest on przerobiony.
    Z tego co się orientuję to ma dolutowany chip.
    I tutaj się pojawia pytanie
    Czy da się tą konsolą wrócić do oryginała.
    Chodzi mi o grę przez Xbox Live itp.
    Ponieważ nie stać mnie na kupno nowej czy istnieje coś co można z nią zrobić.
    I grać bez ryzykiem przez internet.
    Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Koksu92

    Koksu92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzeg
    Jeżeli jest lutowana to wątpie, granie przez internet możesz ale do czasu bo pewnie ban wystąpi
     
  4. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    niestety nie. lutu nie zerwiesz. dziwie sie ze jasper nie byl przerabiany przez firmware tylko przez chip... mozesz zawsze sprzedac przerobioną i kupic nieprzerobioną i dołożyć stówkę czy dwie
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Spokojnie możesz wrócić żadnego chipu nie masz
     
  6. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    nie masz zadnego chipu chlopak,a do oryginalu mozesz wrocic bez problemu,oczywiscie z pomoca kogos kto sie na tym zna,teraz w paczkach z ixtreme team jungle dodaje oryginalne firmware-y
     
  7. Siera

    Siera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli tak mówicie to spróbuję wrócić.
    A osoba która będzie to robić prowadzi również serwis Xboxa i to ona mi przerabiała.
    A orientujecie się jaki może być tego koszt oraz czy jest jakiś poradnik, który pokazuje jak wrócić do oryginału ?
     
  8. Kamil908

    Kamil908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mysle ze koszt powrotu do nieprzerobionej konsoli to okolo 80zl
     
  9. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    to jest tak,jezeli chcesz wrocic do oryginalu to po zaladowaniu klucza napedu wybierasz z paczki firmware oryginal dla Twojego napedu i wrzucasz do napedu,cena pewnie taka jak za przerobke bo niczym sie od przerobki nie rozni,moze troche taniej z racji ze facet juz udzielal Ci uslugi
     
  10. Siera

    Siera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic nie rozumiem, ale dzięki za wytłumaczenie.
    Napisałem E-maila do tamtego gościa, mam nadzieję, że odpisze.
    Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
     
  11. wolter

    wolter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chipu raczej nie masz, jak juz to mozesz miec przerobiony naped.Tylko ze jak juz grales na przerobionym i zmienisz na oryginalny nieprzerobiony to nic ci to nie da.
     
Wczytywanie...

Poleć forum