1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 przerobka problem z nagraniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mattq, Lipiec 8, 2010.

  1. mattq

    mattq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wieliczka
    witam mam taki problem otorz nie wiem niestety jak mam przerobiona konsole .army if two ktore mialem w komplecie z 360 pirat mi dziala a jak nagrywam sam fife 2010 WC niestety nie dziala.prosze o pomoc w celu ustalenia jaka mam przerobke
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chyba nie ma takiej opcji. Nie jestem pewien mam oryginalny napęd. A tak w ogóle to twoja pierwsza taka gra? Jeśli tak to na forum są poradniki :) .
     
  4. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Ja wszystkie gry przerabiam programem "3rd wave patch" po tym gra jest przerabiana na najstarszy iextreme 1.4 i dziala z kazda konsola ja mam 1.51 sciagam najnowsze gry ktore powinny dzialac na najnowszych czyli 1.61 czy LT bo sie nie znam a po przerobce dziala nawet u mnie
     
  5. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    albo army of two zgraj programem imgburn z powrotem do obrazu iso sciagnij 360WavesPatcher i zobacz jaki ma Wave wtedy sie dowiesz jakie masz iextreme
     
  6. siur1992

    siur1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam chciałem się poradzić mam problem ściągnołem fable 3 nagrałem na płytę dvd+r wszystko mi dobrze nagrało próbuje otworzyć w xbox gre a tu nagle włącza mi się gra ale po chwili widzę czarną plamę i po jakimś czasie sporym wyskakuje mi napis ze nie może odczytać płyty nagrywałem alkoholem 120% a także imgburn i cały czas mi to samo pokazuje proszę o szybka odpowiedz
     
  7. siur1992

    siur1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mvl-fifi mam takie rld-pe11 to nagralem na plyte dvd+r dl i jak mowilem ze mi otwarza nawet moge zainstalowac gre na dysku w xbox ale przy urachamianiu wlacza i sie i pokazuje czarny ekran co moze byc prosze o odpowiedz
     
  8. siur1992

    siur1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasciwosiach pisze ze jeden plik jest dvd a drugi iso nagralem ten dvd jak mowili w poradniku czekam na odpowiedz
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    proponuję ci pojechać ci do kolesia, który przerobi ci xboksa na lt+ (40 zł), wtedy z tymi grami nic nie będziesz musiał robić, a poza tym będą ci chodziły najnowsze gry z zabezpieczeniami ap 2.5 (narazie:Need for Speed Hot Pursuit, Assassin's Creed: Brotherhood i Fable 3, bez lt+ nie pójdą)
     
  10. siur1992

    siur1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale on mi na miejcu jak przerabial pokazywal gry takie jak fable assasin i u niego chodzilo wszytsko okey mysle ze popelnilem blad bo nagrywalem na plyte plik iso i dvd razem a pozniej tylko plik iso to chyba blad bo sie nagrywa tylko dvd prawda
     
  11. siur1992

    siur1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teraz nie dawno nagralem ten plik dvd ale ten problem nie zniknol prosze o pomoc co mam zrobic
     
  12. songossj2

    songossj2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pokój ok. 2x4[m]
    Witam, jako, że nie chce zakładać nowego tematu to mam pytanie. MAm przerobioną konsole LT+ i czy muszę bawić się jakimiś abx'ami itp. czy nie? Bo mam gre z regionem PAL i nie wiem czy jak jest to PAL to już nie muszę nic robić, czy mimo to muszę jakoś patchować?
     
  13. Beri

    Beri Banned

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań/Leszno
    UP.
    Ja jakoś nigdy nie bawiłem się abx'ami i normalnie gry działały : P
     
Wczytywanie...

Poleć forum