1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 przeróbka problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fato007, Kwiecień 13, 2016.

  1. Fato007

    Fato007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
    Czy jeśli podłącze xboxa przerobionego pod LT+3.0 RGH 1.2 do internetu (nie żeby pograć ale żeby np. obejrzeć youtuba albo zaktualizować gre) to dostane bana?

    To pewnie bardzo zielone pytanie ale ja po prostu nigdy się tym nie interesowałem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    1. Albo LT 3.0 albo RGH. Nie da się mieć tego samego naraz.
    2. Tak, dostaniesz bana (Pod warunkiem że uda ci się wyłączyć zabezpieczenia DASHLAUNCH podpiąć do live na RGH)
     
  4. Fato007

    Fato007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
    Nie wiem.Wysłałem dzisiaj xboxa do jakiejś tam firmy na allegro aby przerobic go na RGH i tam pisali że LT+3.0 Dla konsol FAT (jaką posiadam) gratis. Jak wyłącza się te zabiezpieczenia? Jak chcesz to moge podać ci linka do tej aukcji
     
  5. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Zapewne masz RGH, więc bana dostaniesz. Możesz podpiąć xboxa do internetu ale to nic nie da. Xbox zablokuje live, a jak pomęczysz się w wyłączanie zabezpieczeń to dostaniesz BAN-a na konsole
     
    Fato007 lubi to.
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1069
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co ma piernik do wiatraka?
    Oczywiscie ze moze miec lt+ oraz rgh to dwie zupełnie inne nodyfikacje.

    Przy rgh łączenie z usluga xbox live odpada

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
    Fato007 lubi to.
  7. Fato007

    Fato007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
    Ok wszystko rozumiem.
    Ale powiedzcie mi czy jak mam pare płytek na lt 3.0 np. nfs rivals to będzie mi chodzić z płyty na wyżej wspomnianej przeróbce?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1069
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak o ile w napedzie bedzie lt

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
  9. Fato007

    Fato007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
    Co znaczy w napędzie będzie lt?
     
  10. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Znaczy ty że jeżeli osoba wykonująca Rgh zrobi Ci Flash napędu na lt3.0 to tak gry o których wspomniałeś będą chodzić z płyt pod warunkiem że są poprawnie nagrane. Prościej już się nie da wytłumaczyć

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Fato007

    Fato007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
    Rozumiem myslałem po prostu że do rgh jest jakieś inne lt.
    Bo jak mi koleś nie wgra to sobie sam wgram bo mam klucz CPU
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1069
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Do napędu idzie klucz dvd

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
  13. Fato007

    Fato007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
    To do czego mi ten klucz cpu?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1069
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Do rozszyfrowania pamieci odczytanej z pamięci nand oraz aktualizacji konsoli

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
Wczytywanie...

Poleć forum