1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 pytania świeżaczka :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KomandoFoka, Lipiec 6, 2012.

  1. KomandoFoka

    KomandoFoka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. przed chwilom wróciłem z Media Marktu z konsolą Xbox 360 Slim 4gb.. Podłonczyłem do prądu x360, wlącza się wszystko, załączam call of duty, daje 'Multiplayer' iwyskakuje mi jakiśbłąd. Dlaczego nie mogę grać przezinternet? aha mam jeszcze takie jedno pytanie - czy gry z PS2 pujdą na x360? bo mam fifa06 i nie wiem czy mi pójdzie. dziękuje za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tobi123

    tobi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie możesz grać online , bo nie masz wykupionego Xbox Live GOLD . Na x360 nie odpalisz gier z ps2 -_- .
     
    1 osoba to lubi.
  4. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może napisałbyś jaki to błąd? Ale myślę że to przez to, że nie masz wykupionego GOLD-a. Co do gier z ps2 to zupełnie inna konsola i nie możesz na xbox uruchamiać z niej gier.
     
    1 osoba to lubi.
  5. KomandoFoka

    KomandoFoka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a to internet w x360 nie jest już wbudowany? jak podłonczyć go?
     
  6. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie, w x360 wbudowaną masz kartę sieciową. Musisz połączyć konsole kablem ethernet do rutera.
     
    1 osoba to lubi.
  7. tobi123

    tobi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przez kabel sieciowy albo wi - fi :)

    Na forum znajdziesz sposób na darmowy XBL GOLD .
     
  8. Nocnyy

    Nocnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Po dzisiejszych problemach z xbl kody na 48h nie działają, miejmy nadzieję, że jutro wszystko wróci do normy.
     
  9. B0LEC

    B0LEC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    Z tego co pamiętam każda z nowo kupionych konsol ma opcje na 3 konta po jednym miesiącu XBL Gold także spróbuj czegoś takiego. Gry z ps2 Ci nie pójdą. Slimki mają wbudowane wifi także nie musisz kombinować z okablowaniem tylko podłączyć się bezprzewodowo :)
     
  10. Qbek6654

    Qbek6654 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Nie masz wykupionego Golda.
    2. Jak chcesz odpalic gry z ps2 na x360 skoro sa to 2 rozne konsole jak i firmy. A pozatym na wszystkie konsole od sony programuje sie inaczej niz na konsole microsoftu.
     
  11. tomio82

    tomio82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    A nie ma już tak jak dawniej było że na nowiutkiej konsolce po założeniu konta był Gold na miesiąc za FREE?
     
  12. B0LEC

    B0LEC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    Jest tak, że 3 konta założone na nowej konsoli mają po miesiącu golda za free. Powinno być do tej pory moja konsola ma zaledwie parę miechów i też miałem taką opcje.
     
  13. tomio82

    tomio82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    Coś mi się wydaje że kolega nie miał zwyczajnie skonfigurowanego poprawnie neta i nie założył konta live i na offline chciał multi uruchomić i tyle
     
  14. KomandoFoka

    KomandoFoka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A więc tak - podpiołem x360 do prądu, położyłem na konsole mój router, a nadal nie mogę grac multiplayer. pomocy
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprobuj polozyc router na lozku, moze twoje lozko zrobi synchronizacje z facebook. Tak na powaznie, podlacz konsole z routerem, skonfiguruj polaczenie zrob test xbox live, zaloz konto xbox live, podaj numer karty kredytowej/platniczej. Po zakonczeniu rejestracji usun karte platnicza, graj miesiac zapkac za uzytkowanie xbox live gold.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk

    Ps. Jak dla mnie juz masz szanse na rodzyna 2012 ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum