1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 region

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szymon1798, Grudzień 4, 2013.

  1. szymon1798

    szymon1798 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem nowy kupiłem 2 lata temu xbox 360 w ameryce i mam region usa no niestety czy jest jakaś możliwość na zmiany rogionu. Chcę przerobić xbox'a xk3y'em ale nie wiem czy będę miał polski język tylko na tym mi zależy prosze o pomoc i informacje czy jest jakaś możliwość żeby był polski język
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomas2549

    thomas2549 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jedyną opcją jest zrobienie RGH zamiast x360key, wtedy region cie nie interesuje bo RGH odpala każdy.
     
  4. szymon1798

    szymon1798 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A są gry na free na xkey 360 język polski? I jak cos ile kosztuje RTH i na czym to dokładnie polega?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    RGH (Reset Glitch Hack) modyfikacja konsoli, która pozwala ci na:
    - uruchamianie gier bezpośrednio z dysku twardego lub USB
    - uruchamianie gier z innych regionów (PAL, NTSC)
    - uruchamianie wszystkich dodatków DLC
    - uruchamianie emulatorów starszych konsol
    - możliwość podpięcia dowolnego, większego dysku do 2 TB

    Niestety wielkim minusem jest to, że nie można grać online, czyli o XBL zapomnij.

    Koszt zależy od twojej konsoli.
    Jaką masz konsolę? Podaj MFR Date, wersję dashboarda.
     
  6. szymon1798

    szymon1798 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobrze już się dowiedziałęm o co to RGH a teraz mam pytanie bo słyszałem że xkey360 jest raczej niewykrywalny do zbanowania niem czy to prawda i czy RGH czy xkey 360 mogą prędzej zbanować czy to nie ma znaczenia?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak masz RGH to po podłączeniu do XBL ban następuje po kilku chwilach.
    xk3y'a ciężko wykryć, bo on emuluje napęd i wygląda to tak, jakbyś grał normalnie na płytkach.
    Oczywiście jeżeli zagrałbyś w jakąś grę przed premierą to poleci ban nawet mając xk3y / LT.
     
  8. szymon1798

    szymon1798 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To rgh odpada:C a co proponujecie jak chcę grać online i mieć polski język jest taka opcja? Najbardziej mi sie ten xkey spodobał tylko musiałbym mieć gry free, a na grach free chyba nie ma polskiego języka
     
  9. szymon1798

    szymon1798 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albo czy jest możliwe zmienienie regionu na Polski żebym kupował gry w polsce?
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wejdź w Ustawienia > System > Język i ustawienia regionalne i tam spróbuj zmienić na Polski.
     
  11. szymon1798

    szymon1798 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem dałem na region polski włączam gre pal i nie działa pisze że zły region próbuje jeszcze raz zmienić na polski pisze że region jest już polski
    Nie da rady nic już zrobić?
     
  12. szymon1798

    szymon1798 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jescze 1 jak bym zrobił przeróbke rgh czy jakoś tak to jakbym włożył orgilalną fife 14 i grał live to i tak ban?
     
  13. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak w 2 minuty.

    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
     
  14. szymon1798

    szymon1798 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znalazłem goscia co mi zmieni region tylko mógłby mi pan polecić jakąś przeróbke xboxa nie wiem jaka jakąs dobrą co moge grać na live i normalnie wiem że xkey jest taki ale jest coś jeszcze?
     
  15. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    LT lub ODDE (czyli xk3y, wasabi).
     
  16. szymon1798

    szymon1798 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z lt 3.0 plus kopie ihas tak.
     
    1 osoba to lubi.
  18. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Jezeli chcesz grac na live to bierz xkeya albo wassabi bo mozesz grac na obrazach plyt zaciaganych z twardziela a przy przerobce LT musisz gry wypalac na plytki.
     
    1 osoba to lubi.
  19. szymon1798

    szymon1798 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdzie znajde dane konsoli mojej dokłądnie bo wiem że to slim ale dokładne dane pełny model



    EDIT

    Jak sprawdzić dokładne dane konsoli bo wiem że mam xb360s ale dokładnie pełny model prosze o pomoc



    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem używaj opcji edytuj.

     
  20. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Chodzi ci o to jak rozpoznać płytę główną?
    Jak tak to proszę:
    [​IMG]
    Napęd rozpoznasz tak:
    [​IMG]
    A datę produkcji konsoli, numer seryjny znajdziesz na nalepce z tyłu.
     
    1 osoba to lubi.
  21. szymon1798

    szymon1798 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum